Bombă în showbiz! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt încă divorţaţi: „Nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public”

Alexandru Ciucu a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a dat detalii despre divorțul de Alina Sorescu. Replica vedetei nu s-a lăsat mult aşteptată.

12 mart. 2023, 23:06
Bombă în showbiz! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt încă divorţaţi: „Nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public”
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se luptă pentru custodia celor două fetiţe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin divorț, după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună două fetițe. Deși au depus actele de divorț acum câteva luni, separarea legală nu a fost pronunțată încă. Alina Sorescu spune că „situația e departe de a se fi terminat”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pună punct relației, după o căsnicie de 12 ani. Fetițele Raisa și Carolina au rămas în grija artistei. Deși au depus actele pentru separarea legală acum câteva luni, divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-a pronunțat. Invitată în emisiunea online „Duet cu Alexandra Ungureanu”, Alina Sorescu a mărturisit că sunt multe lucruri de clarificat privind divorțul, de aceea nu a fost pronunțat încă.
Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alină suferinţele
Am spus când a fost cazul să clarific anumite lucruri. Dar nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public. Dar niște lucruri am spus. Atât cât a fost cazul la momentul respectiv. Oricum situația e departe de a se fi terminat, așa că nici nu am ce să spun momentan în plus”, a explicat Alina , potrivit libertatea.ro.

Pe de altă parte, Alina a avut doar cuvinte de laudă la adresa mamei ei, care o ajută mult cu fetițele.

Cu mama vorbesc cel mai mult. Mama și familia mea îmi sunt, în general, foarte aproape. Mi-a fost aproape în perioadele mai grele. Dar mama mea e cea mai bună prietenă a mea, cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajuta cu fetele”, a afirmat Alina Sorescu.

Când e nevoie de o mână de fier, acolo e tata. Mă ocup singură de afacere, dar el e de nădejde când nu pot fi eu undeva”, a explicat artista.

Alexandru Ciucu, despre viața după despărțirea de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu

 a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, unde și-a prezentat noua colecție de costume pentru bărbați. Apoi, Lili Sandu a svrut să știe cum a simțit el ultimul an, având în vedere despărțirea de Alina Sorescu. Alexandru Ciucu a spus că întreaga situație a fost tare grea pentru el, însă speră ca totul să se îndrepte anul ăsta.

Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu: ”A fost cel mai greu an din viața mea”

A fost cel mai greu an din viața mea anul trecut. Lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine pentru toți. În mod special pentru copii. Mă înțeleg foarte bine cu copiii. Ăsta e un lucru fanatistic”, a spus Alexandru Ciucu.

Le-am făcut mucenici (n.r. fiicelor sale). M-am specializat. Am gătit eu. Ba mai mult decât atât, m-am specializat în diferite preparate, reușesc să fac o supă de pui strecurată, cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră, cu tot cu timpul de răcire”, a mai spus Alexandru Ciucu.

Designerul a depus la judecătorie, la începutul separării, un act prin care a cerut ca fiicele să-i fie încredințate și să rămână să locuiască împreună cu el. Cererea i-a fost respinsă, iar micuțele au rămas în grija mamei.

Procesul de divorț între Alexandru Ciucu și Alina Sorescu încă nu a fost finalizat. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună două fetițe, Carolina (9 ani) și Raisa (6 ani). La începutul anului 2022, s-a aflat despre intenția lor de a divorța. Ei au preferat să fie mai discreți și au confirmat mai târziu separarea. Designerul își dorește în continuare să-i fie încredințate fetele.