Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alină suferinţele

De mai bine de un an, Alina Sorescu își crește singură cele două fetițe, după ce s-a despărțit de tatăl lor. Alexandru Ciucu a încercat să obțină custodia micuțelor, însă instanța i-a dat câștig de cauză mamei. Artista locuiește împreună cu cele două fiice într-un apartament din București și a fost cât se poate de discretă cu privire la viața ei personală după despărțire.

10 mart. 2023, 11:57
Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alină suferinţele
Planul secret al lui Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este o persoană discretă, care preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Totuși, pentru că știe că este o persoană publică și nu are cum să se ascundă de ochii lumii, artista a precizat că, atunci când a fost cazul, a vorbit despre anumite subiecte mai delicate din viața ei, cum este divorțul de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a fost invitată la „Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde a vorbit despre carieră, dar și provocările din viața personală. Recent, cântăreața a recunoscut că nu îi place să își spele rufele în public și a spus că a clarificat tot ce era de clarificat, la momentul la care a anunțat că mariajul ei s-a terminat.

Așa e viața, și cu bune și cu rele. Am vorbit în momentul în care a fost cazul să clarific anumite lucruri, dar nu cred că este cazul să ne spălăm rufele în public, indiferent ce situație va apărea. Niște lucruri am spus, atât cât a fost cazul, la momentul respectiv. Situația e departe de a se fi terminat, dar nici nu am ce să mai spun în plus.”, a spus Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu: ”A fost cel mai greu an din viața mea”

Alina Sorescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România cu o carieră longevivă și un cuvânt important de spus în lumea muzicii. Totuși, dacă în carieră totul a mers ca uns, viața personală a Alinei Sorescu a luat o întorsătură anul trecut, atunci când ea și soțul său au decis să se separe.

Artista are o poveste de viață impresionantă și este de părere că cele mai multe lucruri pe care le are de spus în online sunt despre muzică, așa cum a mărturisit chiar ea, în emisiunea Alexandrei Ungureanu. Totuși, la început, s-a confruntat și celebra cântăreață cu emoții și momente mai dificile.

„Am spus când a fost cazul să clarific anumite lucruri. Dar nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public. Dar niște lucruri am spus. Atât cât a fost cazul la momentul respectiv. Oricum situația e departe de a se fi terminat, așa că nici nu am ce să spun momentan în plus”, a explicat Alina Sorescu.

Bărbatul care îi e alături Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu: „El e de nădejde”

A trecut mai bine de un an de când Alina Sorescu a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu. Lucrurile nu s-au lămurit între ei din punct de vedere legal, însă artista s-a mutat împreună cu fetițele ei într-un apartament. În tot acest timp, Alina Sorescu s-a concentrat asupra carierei și a beneficiat de sprijinul oamenilor dragi din viața ei. Cine este bărbatul care îi e alături Alinei Sorescu, la un an de la despărțirea de soțul ei? În el are cea mai mare încredere.

Cine este bărbatul din viaţa Alinei Sorescu după divorţul neaşteptat de Alexandru Ciucu: „Am multă susţinere, simt că am renăscut”

Simt că treburile acestea sunt așa infantile. Poate că da, o puștoaică sau o fată de 20 de ani care e doar influencer și atât probabil că pentru ea lucrurile acestea contează, dar mi se pare că asta spui când nu mai ai alte lucruri de spus. Am și eu comunități mari și comunic foarte des, dar totuși aleg să spun lucruri care să însemne ceva și nu chestii puerile„, a explicat Alina Sorescu, în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Alina Sorescu: „Cu mama vorbesc cel mai mult”

Vedeta a mărturisit că a comunicat și lucruri din viața personală fanilor săi, mai ales după schimbările care s-au petrecut în ultimul an și este de părere că viața trebuie să fie arătată și cu bune și cu rele.

Citește și Alina Sorescu, mesaj surprinzător în noul an. „Sunt un om foarte tolerant, un om care are multă răbdare”. Vine împăcarea cu Alexandru Ciucu?

Recent, cântăreața a recunoscut că nu îi place să își spele rufele în public și a spus că a clarificat tot ce era de clarificat, la momentul la care a anunțat că mariajul ei s-a terminat. Invitată în emisiunea online „Duet cu Alexandra Ungureanu”, Alina Sorescu a afirmat: Artista s-a bazat pe câțiva oameni de încredere, care i-au fost alături în momentele dificile de pe parcursul ultimului an. Părinții ei i-au oferit sprijin necondiționat, iar artista a mărturisit că are o relație specială atât cu mama, cât și cu tatăl ei.

Cu mama vorbesc cel mai mult. Ea este și familia mea și îmi este, în general, foarte aproape. Mi-a fost și în perioadele mai grele, dar mama mea este cea mai bună prietenă a mea și cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajuta cu fetele. Când e nevoie de o mână de fier, acolo e tata. Mă ocup singură de afacere, dar el e de nădejde când nu pot fi eu undeva.”, a mai spus artista, în cadrul aceleiași emisiuni TV.