Gafa incredibilă făcută de Tzancă Uraganu, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Toată lumea s-a uitat la el uimită. FOTO

Ieri, în cadrul unui decor de vis, Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, după opt ani de relație. Îmbrăcați ca în povești, cei doi au spus „Da” în fața lui Dumnezeu.

02 iun. 2022, 10:39
Gafa incredibilă făcută de Tzancă Uraganu, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Toată lumea s-a uitat la el uimită. FOTO

Iar, printre cei care au fost martori la momentul unic din viața celor două vedete se numără și Tzancă Uraganu, alături de iubita lui, Alina Marymar. Se pare totuși că manelistul a comis o gafă la care nimeni nu se aștepta sigur.

Gafa incredibilă făcută de Tzancă Uraganu, la nunta lui Florin Salam

Tzancă Uraganu a venit, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre alături de iubita lui, Alina Marymar. Cei doi și-au făcut prezența într-un Ferrari roșu ca focul.

Citește și: Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată și cât ar fi costat ținutele mirilor. VIDEO

După ce mașina de lux a fost parcată, pacat, cei doi s-au îndreptat spre plajă, locul unde Florin Salam și Roxana Dobre și-au spus jurămintele pe viață.

Însă, cântărețul pare să fi uitat de… dress-code. Tzancă Uraganu s-a fotografiart îmbrăcat într-o cămașă cu dungi la ceremonie, și nu într-una albă, așa cum sunt îmbrăcați ceilalți invitați de la nuntă.

Ce ținute au purtat mirii la nuntă

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.

Citește și: Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa

Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro. Probabil, și ținuta Roxanei Dobre se ridică la un cost de câteva zeci de mii de euro.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu