Apariţie NEAŞTEPTATĂ la X Factor. Un artist cunoscut participă la audiţii

X FACTOR. Audițiile X Factor continuă vinerea aceasta cu alte numere spectaculoase, personaje seducătoare și voci puternice. Surpriza cea mare pentru cei trei jurați va fi când, pe scena emisiunii de la Antena 1 vor vedea un coleg de breaslă. 

13 nov. 2015, 17:14
Apariţie NEAŞTEPTATĂ la X Factor. Un artist cunoscut participă la audiţii

X FACTOR. Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, se prezintă la audiții în calitate de concurent și speră să meargă mai departe în show. Întrebat de ce vrea la X Factor, având în vedere că face parte dintr-o formație cunoscută și are o carieră în muzică, Alex recunoaște că, deși oamenii îl recunosc, puțini sunt cei care știu ce poate face el pe scenă. 

E blondă, are o voce suavă, e elegantă și seamănă foarte bine cu Duffy. O româncă stabilită în Italia își va încerca norocul vineri seara la X Factor cu o piesă a cunoscutei interprete britanice. Tot din Peninsulă vine și un Italian get-beget, care caută succesul în România: acesta lucrează ca manager la o parfumerie, dar visul lui cel mare este să-și transforme pasiunea pentru muzică, pe care o exersează în localurile în care cântă seara, în meserie.

Și categoria trupelor va fi bine reprezentată vinerea aceasta la X Factor, când pe scena audiiilor vor urca cinci tineri basarabeni, cu voci și timbre diferite, dar care vor să arate că știu să le împletească perfect pentru un rezultat spectaculos. Iar pentru o suceveancă de 16 ani, pianul va fi cel mai bun ajutor al vocii atunci când va păși pe scenă și îl va face pe Horia Brenciu să cânte cu ea.

VEZI ŞI X FACTOR: Delia, show LIVE cu un concurent