Apariţie senzaţională a actriţei Bianca Brad după ce a câştigat lupta cu cancerul GALERIE FOTO

Bianca Brad, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră, a trecut prin multe clipe grele, dar acum se bucură de viață şi de vremea superbă din capitală, după ce a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul.

21 mai 2022, 12:09

Actrița a trecut prin clipe grele, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, în anul 2015. Bianca Brad nu s-a lăsat și a luptat pentru sănătatea ei, iar în cele din urmă a ieșit învinăgătoare în fața bolii de temut.

Bianca Brad se bucură de viață, astfel că a profitat din plin de o zi însorită şi a mers la un restaurant pentru a lua masa în oraș, și-a alimentat mașina, iar pentru că momentele de relaxare sunt foarte importante, mai ales pentru persoanele trecute prin cumplita boală, vedeta a mers la un spa, fiind fotografiată de Spy News.

Bianca Brad

Pentru că vrea ca în fiecare clipă să se simtă bine, Bianca Brad nu a putut sta în casă într-o zi atât de frumoasă. După ce a ajuns la destinație, actrița a făcut o ședință foto pe străzile din Capitală, mai ales pentru că vremea a fost de partea ei.

Citeşte şi: Adrian Alexandrov şi Eva, mesaj pentru Elena Udrea de Sfinţii Constantin şi Elena: „Te aşteptăm acasă, mami!” FOTO

Mai multe persoane s-au ocupat de ținuta Biancăi Brad, iar vedeta nu a avut decât să zâmbească în fața camerei. Deși multe persoane își pierd speranța, îndrăgita actriță este o învingătoare a cancerului la sân și a demonstarat că este o adevărată luptătoare pentru sănătatea și viața ei.

Bianca Brad şi-a făcut curaj, în urmă cu câteva zile, să vorbescă despre operaţia de mastectomie la care a fost supusă în urmă cu un an. Intervenţia a venit după o lungă şi grea luptă cu cancerul. Vedeta a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre „tehnica chirurgicală inovatoare care a jucat un rol mare în alegerea echipei de medici a dr. chirurg Viișoreanu, în vederea operației de mastectomie”.

„Este vorba de implantul prepectoral – tehnica chirurgicală efectuată în premieră națională, în 2018, la Institutul Sânului, de dr. Andreea Meruță – medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă, membră a Boardului European de Chirurgie Plastică”, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Citeşte şi: Alina Eremia a slăbit spectaculos după ce a renunţat la câteva alimente: „Le mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă”