APARIŢIE ŞOCANTĂ pe coperta revistei Time FOTO

O tânără mamă, care îşi alăptează copilul de trei ani, a apărut pe coperta revistei Time, şocând cititorii.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 07:28
APARIŢIE ŞOCANTĂ pe coperta revistei Time FOTO

Jamie Lynne Grumet are 26 de ani şi doi copii. Ea încă îi mai alăptează pe cei doi băieţi ai săi, în vârstă de trei şi de cinci ani. Şi Jamie a fost alăptată de mama ei până la vârsta de şase ani.

Într-un interviu pentru revista Time, femeia îşi aduce aminte de momentele în care era alăptată. „Este cald. Este ca şi cum îţi îmbrăţişezi mama. Te simţi liniştit, hrănit şi foarte, foarte iubit. Am avut atât de mult încredere în mine când eram copil şi ştiu de unde venea asta”.

Aşa că Jamie a decis să le acorde aceeaşi atenţie şi copiilor săi. Samuel, băiatul său adoptat din Etiopia, în vârstă de cinci ani, este alăptat o dată pe lună.

„A fost foarte important pentru mine să îi ofer linişte după trauma pe care a suferit-o. Nu mi-am dat seama cât de mult îl va ajuta să se ataşeze de mine”, mai spune Jamie.

Tânăra mamă spune că şi lui Aram, în vârstă de trei ani, îi place foarte mult să fie alăptat. Jamie povesteşte că l-a alăptat pe copil chiar în vila Playboy.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea copiilor până la vârsta de doi ani sau chiar mai mult. Cele mai multe femei din SUA, de exemplu, alăptează mai puţin decât se cere.