Apariţie surpriză la DNA. Andrei Gheorghe a adus PIZZA pentru procurori VIDEO

Agitaţie mare la sediul DNA. Mai mulţi protestatari s-au adunat marţi, încă de la ora 11.00, în faţa instituţiei şi au aşteptat-o pe Elena Udrea, care a fost citată de procurori. La ora 12.00, Elena a sosit la DNA şi a fost huduită de protestatari. Puţin după ora 12.00 a sosit la DNA şi vedeta Pro FM, Andrei Gheorghe, cu zeci de cutii de pizza pentru procurori şi jurnalişti.

10 feb. 2015, 10:38

În timp ce la DNA procurorii au început, marţi, audierea Elenei Udrea în dosarul Microsoft, vedeta Pro FM, Andrei Gheorghe, a apărut la sediul instituţiei cu zeci de cutii de pizza pentru procurori. Acesta a explicat că ideea de a aduce pizza la DNA le-a venit ascultătorilor Pro FM.

A fost ideea ascultătorilor de a aduce pizza. Vor să arate că le pasă de ce se întâmplă şi că sunt solidari cu procurorii care lucrează la dosarele Elenei Udrea. Oamenii ăştia fac ceva ce noi nu am crezut că se va face. 25 de ani, oameni buni! Bravo DNA! Sunt mulţumit că procurorii îşi fac treaba, că schimbă faţa României, a declarat Andrei Gheorghe.

Pentru că nu a fost lăsat să intre în sediul DNA, Andrei Gheorghe a împărţit pizza jurnaliştilor adunaţi în faţa sediului DNA.

Elena Udrea a fost citată, marţi, la DNA. Udrea a ajuns la ora 11.50 la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precizând că a venit pentru a da declaraţii în Dosarul Microsoft, în urma unei solicitări a avocaţilor, aprobate de procurori. Udrea poate fi reţinută şi prezentată instanţei pentru arestare preventivă, după ce deputaţii au avizat, luni seară, cele şase cereri ale DNA de urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă în Dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Dau declaratii la cererea avocaţilor, aprobată de doamna procuror. Voi face declaraţii in Dosarul Microsoft„, a spus Elena Udrea la sosirea la DNA.

Apărătorul Elenei Udrea a declarat că „apărarea nu va face niciun comentariu pe fond” şi nici speculaţii cu privire la întâmplările ce vor rezulta din anchetă, iar toate cererile vor fi făcute exclusiv în faţa procurorilor şi a instanţei de judecată.

Este o situaţie delicată„, a spus Chiciu, adăugând că „vrea echilibru” şi din partea procurorilor, şi a judecătorilor şi a dat asigurări că şi avocaţii vor începe prin „linie de echilibru”.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA a fost la Poliţie: Ne vedem la 12.00 la DNA


loading...
Partenerii noștri