Apariție surpriză la înmormântarea Dj-ului Lalla. A venit de la mii de kilometri distanță. Puțină lume o cunoaște

Apariție surpriză la înmormântarea Dj-ului Lalla. Artista de doar 34 de ani și-a găsit odihna veșnică la Cimitirul Municipal din Turda. Familia și apropiații au venit de la sute de kilometri distanță, ba chiar mii, pentru a-i aduce un omagiu și a o conduce pe ultimul drum.

02 oct. 2023, 10:29
Apariție surpriză la înmormântarea Dj-ului Lalla. A venit de la mii de kilometri distanță. Puțină lume o cunoaște
Apariție surpriză la înmormântarea Dj-ului Lalla

Apariție surpriză la înmormântarea Dj-ului Lalla. Duminică, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia a fost înmormântată, printre lacrimile tuturor celor au venit să își ia rămas bun. Colegii de breaslă n-au putut să o lase și au venit, istoviți de oboseală, să o vadă pentru ultima dată. Mulți dintre ei au avut evenimente sâmbătă seara și n-au apucat să doarmă, au condus ore în șir pentru a ajunge la Turda.

Apariție surpriză la înmormântarea Dj-ului Lalla

Nu doar ei au venit de la depărtare, ci și sora geamănă a artistei, despre care puțină lume știa. Tănăra a venit tocmai din Marea Britanie, cu inima frântă de durere, să-și ia adio de la persoana care s-a născut la scurt timp după ea.

Amintim faptul că joi, 28 septembrie, Dj Lalla a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. O turistă a dat accidental peste trupul său și credea că este vorba despre un manechin. A sunat de grabă la Poliție, iar un echipaj de medici a venit la fața locului și a găsit-o îmbrăcată cu un tricou de înot și un slip.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare făcute la înmormântarea lui DJ Lalla. Ce a apărut în raportul toxicologic

Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla

Conform medicilor legişti, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece s-au găsit apă și nisip în plămânii tinerei. Având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, verdicul pare destul de ciudat! Aceasta era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip, în momentul în care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. De asemenea, oamenii legii nu au găsit urme de violență asupra ei.

Prietenii artistei au sesizat o schimbare în comportamentul ei în ultima perioadă, când și-a pierdut cheful de viață și a slăbit foarte mult. De asemenea, tânăra se retrăsese din lumea mondenă. DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.