Apariţie surpriză la meciul Simonei Halep de la Indian Wells FOTO

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în turul 3 la Indian Wells, iar evoluţia solidă a jucătoarei noastre a fost urmărită din tribune şi de fostul său antrenor, Darren Cahill.

09 mart. 2019, 11:32
Apariţie surpriză la meciul Simonei Halep de la Indian Wells FOTO

eşi fostul lider mondial şi antrenorul australian au întrerupt colaborarea la finalul sezonului, cei doi au rămas în relaţii foarte bune, iar Cahill nu reuşeşte să stea departe de fosta sa elevă. O confirmă imaginea surprinsă în timpul meciului pe care constănţeanca l-a câştigat convingător în faţa Barborei Strycova.

Darren Cahill a fost fotografiat în tribune la turneul californian, în timp ce urmărea meciul Simonei.

În trecut, românca a recunoscut că mai vorbeşte din când în când cu fostul său antrenor şi că acesta îi oferă sfaturi, pe care ea încearcă să şe pună în practică.

Simona Halep – anunţul despre noul antrenor

După despărţirea de Cahill, Simona Halep a colaborat pentru scurt timp cu Thierry van Cleemput, însă colaborarea s-a încheiat după turneul de la Dubai.

„Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte”, a afirmat Simona Halep.