Apartament cu două camere vândut cu doar 6.000 de euro. În ce oraș se află și de ce e atât de ieftin

Românii se plâng tot mai des de prețurile catastrofale de pe piața imobiliară. Nu oricine reușește să-și mai cumpere în ziua de astăzi un apartament la un preț decent și în ultima perioadă și chiriile sunt extrem de scumpe.

28 mai 2023, 16:05
Apartament cu două camere vândut cu doar 6.000 de euro. În ce oraș se află și de ce e atât de ieftin

Și, totuși, există locuințe în România care costă doar 6.000 de euro. Nu vorbim de orice locuințe, ci de un apartament cu două camere.

Apartament cu două camere vândut cu un preț mai mic decât o Dacia Logan

Recent a apărut un anunț pe OLX în care un român își vinde apartamentul cu două camere, aflat la etajul nouă al unui bloc mai vechi de 1977, cu 6.000 de euro. Are 40 de metri și e decomandat. „Vând apartament două camere. Curent, apă, gaz! Geamuri termopan”, scrie proprietarul în anunțul postate pe OLX.

Citește și La ce preț se vinde un „apartament cochet” din Cluj-Napoca. Are un singur dormitor, arată ca un coteț, dar se cer o mulțime de bani pe el

Vorbim de un apartament care se află în localitatea Vulcan din județul Hunedoara. Vulcan e format din localitățile componente Dealu Babii, Jiu-Paroșeni și Vulcan (reședința), iar în 2011 avea o populație de 22.906 de locuitori. Se află la aproximativ 12 kilometri de municipiul Petroșani și 110 kilometri de municipiul Deva.

Garsonieră recent renovată vândută cu 4.000 de euro

Mai mult, mai există un oraș din România cu prețuri foarte mici la locuințe. Spre exemplu, în orașul Oțelu Roșu din județul Caraș-Severin, o garsonieră complet renovată e vândută cu 4.000 de euro. Se află la etajul 1 al unui bloc, are baie, hol cu o suprafață 13 mp și are toate utilitățile.

Proprietarul a precizat că garsoniera a fost renovată recent și arată ca nouă.

Citește și Prețul chiriilor în București a duduit! Cât a ajuns să coste să închiriezi o simplă garsonieră într-un cartier modest din Capitală

Oțelu Roșu (1924: Ferdinandsberg) este un oraș în județul Caraș-Severin, Banat, România, format din localitățile componente Cireșa și Oțelu Roșu (reședința), și din satul Mal. Oțelu Roșu este amplasat pe o terasă aluvională, la 268 m altitudine, de-a lungul faliei tectonice, prin care râul Bistra, după confluența cu Bistra Mărului, se îndreaptă spre Timiș.