La ce preț se vinde un „apartament cochet” din Cluj-Napoca. Are un singur dormitor, arată ca un coteț, dar se cer o mulțime de bani pe el

Un apartament din Cluj-Napoca, pe care proprietarii îl descriu ca fiind "cochet", se vinde la un preț colosal. Totuși, vorbim de un apartament de mici dimensiuni care nu prea are facilități. Singurul avantaj ar fi locul unde a amplasat, într-o zonă liniștită a orașului.

18 mai 2023, 08:32
La ce preț se vinde un „apartament cochet” din Cluj-Napoca. Are un singur dormitor, arată ca un coteț, dar se cer o mulțime de bani pe el

Anunțul privind apartamentul respectiv, care e lipit de un bloc din centrul municipiului Cluj-Napoca, a fost postat pe un site de imobiliare. Apartamentul e într-o casă și are doar 26 de metri pătrați.

În anunț e precizat faptul că poate fi făcută și mansardă. Pentru acel imobil proprietarii cer 50.000 de euro, adică aproape 2.000 de euro metrul pătrat, plus metrul pătrat potențial. Apartamentul are hol, dormitor, bucătărie, baie și pod.

Citește și Prețul chiriilor în București a duduit! Cât a ajuns să coste să închiriezi o simplă garsonieră într-un cartier modest din Capitală

“Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți”, se arată în anunțul postat pe site-ul de imobiliare, potrivit stiridecluj.ro.

Potrivit anunțului, e o locuință potrivită pentru cei care vor să stea într-un „apartament cochet”, situat într-o zonă liniștită a orașului. Terenul din jurul imobilului e de 15 mp.

Citește și Prețul cerut de ANAF pentru un apartament de 3 camere i-a înfuriat pe unii români: ”Ofer 300.000 de euro”

“Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile. Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobândindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard. Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, au mai menționat proprietarii în anunț.