Mihai Trăistariu a rămas fără permis după ce a cântat la Ziua Poliţiei Române. „De data asta nu m-au mai iertat!”

Mihai Trăistariu (43 ani) este nevoit să circule cu trenul după ce a rămas fără permisul auto. Ironia sorţii, artistul a devenit pieton la doar două zile după ce a cântat la evenimentul organizat de Ziua Poliţiei Române.

04 mai 2023, 09:17
Mihai Trăistariu a rămas fără permis după ce a cântat la Ziua Poliţiei Române. „De data asta nu m-au mai iertat!”
Mihai Trăistariu a rămas fără permis după ce a cântat la Ziua Poliţiei Române. "De data asta nu m-au mai iertat!"

Mihai Trăistariu a rămas fără permis după ce a cântat la Ziua Poliţiei Române. Artistul a dezvăluit că este nevoit să stea fără permis de conducere până pe data de 12 mai şi că au trecut deja trei săptămâni de când documentul a fost reținut de oamenii legii. Culmea, permisul i-a fost suspendat chiar la două zile distanță după ce a cântat la Ziua Poliției Române!

„Mai am până pe 12 mai. De trei săptămâni mi-au luat permisul, după ce am cântat la Ziua Poliției Române. Am cântat acolo sâmbătă și luni mi-au luat permisul”, a mărturisit Mihai Trăistariu, la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Dieta extremă pe care a ținut-o Mihai Trăistariu. Artistul abia se mai ținea pe picioare: „Am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok”

„Nu mai am permis, mi-a luat poliția permisul, călătoresc cu trenul acum. Am trecut pe roșu în Constanța, mă grăbeam. Polițistul zicea că a fost roșu, eu am zis că a fost portocaliu. Mi-a suspendat permisul timp de 30 de zile. Pe 12 mai intru din nou în posesia lui”, a mărturisit Mihai Trăistariu. pentru Click!.

Citeşte şi: Marele secret al lui Mihai Trăistariu. Artistul a recunoscut tot: „Mi-am dat seama că sunt dependent”

Mihai Trăistariu nu se află însă la prima abatere, ca șofer: „Culmea e că mi s-au mai întâmplat de-astea, că aşa sunt eu, uneori, neinspirat. Oamenii legii m-au recunoscut, dar, de data asta nu m-au mai iertat. În altă zi, am reuşit să scap la mustaţă, dar, acum, nu a mai fost cazul”.