Apartamentul Elenei Băsescu a fost JEFUIT. Hoţul a fost ARESTAT PREVENTIV VIDEO

Apartamentul Elenei Băsescu, situat în sectorul 1 al Capitalei, a fost jefuit în nenumărate rânduri de paznicul complexului rezidenţial în care fiica fostului preşedintelui locuieşte cu soţul său şi cei doi copii. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

28 aug. 2015, 05:14
Apartamentul Elenei Băsescu a fost JEFUIT. Hoţul a fost ARESTAT PREVENTIV VIDEO

Apartamentul în care EBA locuieşte cu soţul ei, Bogdan Ionescu, şi cei doi copii a fost jefuit timp de trei luni de paznicul din complexul rezidenţial situat lângă Poliţia Sectorului 1. Elena Băsescu a reclamat incidentul la Poliție și a depus o plângere potrivit căreia de câteva luni îi lipsesc obiecte personale din locuinţă, în special articole vestimentare şi cosmetice.

Fiica fostului preşedinte l-a suspectat de la început pe paznic, întrucât de multe ori pleca de acasă fără să încuie uşa.

CITEŞTE ŞI Elena Băsescu, atac la Iohannis: Este apatic şi se odihneşte chiar şi când ar trebui să ia decizii

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii a fost audiat, iar în locuinţa sa au avut loc percheziţii. Oamenii legii au găsit obiectele Elenei Băsescu la domiciliul agentului de pază.

Elena si Syda locuiesc în acest imobil din centrul Bucureştiului încă din 2012. Clădirea dispune de pază permanentă şi camere de supraveghere.

CITEŞTE ŞI Cum arată o zi din viaţa Elenei Băsescu: „O zi cu copiii e ca o zi în mină”