APEL HALUCINANT la 112. Un tată a sunat autorităţile în miez de noapte: „Luaţi-mi copilul, că altfel îl omor”

"Luaţi-mi copilul, că altfel îl omor". Este apelul şocant la 112 al unui tată din Neamţ, care a alertat autorităţile în miezul nopţii. El a spus că nu mai e în stare să-şi îngrijească băiatul care are un handicap mintal, iar poliţiştii au mers de urgenţă la casa lui.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 08:47
APEL HALUCINANT la 112. Un tată a sunat autorităţile în miez de noapte: „Luaţi-mi copilul, că altfel îl omor”

Un tată din comuna nemţeană Dărmăneşti spune că a ajuns la capătul puterilor. Sătul să aibă grijă de fiul suferind, bărbatul de 39 de ani a sunat la 112 ameninţând că îl ucide dacă autorităţile nu-l scapă de el.

Concubina îl părăsise cu patru zile înainte pe bărbatul din comuna nemţeană Dărmăneşti, lăsându-l cu cei doi copii pe care-i aveau împreună, o fetiţă de 14 ani şi un băieţel de 12 ani. Cel mic s-a născut cu un sever handicap mintal, boală care l-a făcut pe tată să ajungă să-şi urască fiul.

Cu puţin după miezul nopţii de marţi spre miercuri, omul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 ameninţând că îşi va ucide băiatul, dacă nu vine imediat cineva să i-l ia de pe cap.

Vezi: CAZ ŞOCANT: O familie vrea să-şi dea copilul în grija statului pentru că este OBRAZNIC VIDEO

În cursul zilei de miercuri, băieţelul a fost luat de Protecţia Socială şi plasat într-un centru de îngrijire a copiilor cu handicap din judeţ.

Potrivit ziarulevenimentul.ro, oamenii legii au aflat că micuţul fusese bătut crunt de părintele lui în ultimele zile.

„Minorul ar fi fost împins de tatăl acestuia într-o baltă situată pe un teren viran, în care a căzut, lovindu-se în zona lombară. Minorul a fost prezentat la Spitalul Judeţean Neamţ pentru investigaţii medicale, după care a fost preluat de un complex de servicii sociale, pentru a i se asigura condiţii decente de trai, având în vedere faptul că nu s-a putut lua legătura cu mama acestuia, care este plecată de la domiciliu. Poliţiştii îl cercetează acum pe bărbat pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi ameninţare, fiind sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Un cioban a cerut ajutorul pompierilor pentru a-şi adăpa oile