Apelul neobişnuit la 112 al unui bătrân din Hunedoara: Mi-au dispărut banii din frigider

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Hunedoara, a sunat la 112, imediat după ce a observat că banii gheață pe care îi ținea ”la rece”, în frigider, au dispărut. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 07:45
Apelul neobişnuit la 112 al unui bătrân din Hunedoara: Mi-au dispărut banii din frigider

Jandarmii din Hunedoara sunt cei care au răspuns apelului la numărul de urgență, iar în momentul în care au ajuns la domiciliul bărbatului au descoperit că acesta avea două obiceiuri nesănătoase. Mai exact, acesta ținea banii la frigider și lăsa ușa apartamentului deschisă.

Citește și:Cine este pacientul transferat în aceeaşi aeronavă cu ÎPS Pimen. Bărbatul are 10 copii şi este şofer profesionist

„Frigiderul nu este cea mai bună soluție, atunci când vrei să pui la păstrare o sumă de bani. Din nefericire, un hunedorean în vârstă de 81 de ani s-a convins de acest lucru, atunci când a realizat că îi lipsește din frigider o borsetă care conținea suma de 6.000 lei. Hunedoreanul a apelat de îndată 112, solicitând sprijinul jandarmilor” , se arată în mesajul postat pe Facebook al Jandarmeriei Române.

Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să aibă grijă de măsurile de precauție privind securitatea personală și a locuinței.

”În această perioadă este foarte important, chiar dacă stați acasă, să aveți grijă de măsurile de precauție privind securitatea personală și a locuinței”, se arată într-o postare a Jandarmeriei Române pe Facebook.