APLAMED solicită dezbateri transparente la Casa Asigurărilor de Sănătate

Publicat: Joi, 22 Februarie 2018 17:45 // Actualizat: Joi, 22 Februarie 2018 17:45 // Sursa: romaniatv.net

Asociaţia Patronală a Laboratoarelor de Analize Medicale din România (APLAMED) sesizează, printr-un memoriu, o serie de probleme privind intrarea în relaţie contractuală a laboratoarelor, pentru anul 2018, şi solicită o dezbatere transparentă a noilor prevederi.

Peste 190 de laboratoare medicale din întreaga ţară s-au unit, într-un timp record, respectiv în 30 de zile, sub cupola unui nou patronat: Asociaţia Patronală a Laboratoarelor de Analize Medicale din România (APLAMED), în scopul de a promova interesele acestor furnizori de servicii medicale.

Presedinte al ASOCIATIEI LABORATOARELOR DE ANALIZE MEDICALE, din ROMANIA, Tudor Pungan, solictă in numele furnizorilor de servicii medicale pentru specialitățile paraclinice - analize medicale de laborator, aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate din tara, peste 100 de entităţi, o dezbatere in conformitate cu prevederile legii nr. 52/2003 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2018, pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului –cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale pentru anii 2018-2019 .

Citeşte şi:

APLAMED transmite un memoriu la CNAS şi Ministerul Sănătăţii: "Dorim un climat concurenţial loial". Principalele revendicări

Prin acest memoriu, conducerea APLAMED doreşte să aducă la cunoştinţă problemele privind intrarea în relaţie contractuală a laboratoarelor pentru anul 2018, în vederea analizei şi a identificării unor soluţii concrete de rezolvare şi a reglementării relaţiilor contractuale, ţinând seama de cadrul economic actual, de modificările legislative recente în domeniul financiar, fiscal şi salarial.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H