Aplicația care îți arată ce melodie era hit în ziua în care te-ai născut. Ce versuri se auzeau pe repeat la radio când ai venit pe lume

Ce melodie se asculta pe repeat în ziua în care te-ai născut. Aplicația care îți spune ce versuri se auzeau atunci la radio.

18 oct. 2023, 16:29
Aplicația care îți arată ce melodie era hit în ziua în care te-ai născut. Ce versuri se auzeau pe repeat la radio când ai venit pe lume
Ce melodie era hit în ziua în care te-ai născut

Ce melodie era hit în ziua în care te-ai născut. Există o aplicație care îți arată toate șlagărele, dar și care îți permite să le asculți fără să plătești. Ideea se bucură de foarte mult succes și este pe placul oamenilor.

Cel mai probabil părinții tăi au uitat sau nici nu au luat în calcul acest detaliu, dar acum acest mister poate fi deslușit cu doar câteva click-uri.

Citește și: Imnul Israelului își are originile în România. Cine sunt autorul versurilor și compozitorul melodiei

Aplicația care îți spune ce versuri se auzeau la radio în ziua în care ai venit pe lume a fost creată în baza topurilor internaționale și a fost dezvoltată de Bilboard, revista săptămânală care este orientată spre industria muzicală.

Ce melodie era hit în ziua în care te-ai născut

Publicația este recunoscută în speciale pentru clasamentele muzicale ce țin evidența celor mai populare piese și albume, clasificate pe categorii. Astfel, oamenii pot afla ce melodie se asculta în perioada în care s-au născut.

Pentru a afla acest lucru tot ce trebuie să faceți este să vă introduceți data de naștere. Intrați pe aplicația web playback.fm, care va genera imediat piesa care se auzea la radio sau la televizor în momentul repsectiv.

Citește și: Alex Velea i-a făcut melodie lui Nutu Cămătaru – Legenda Mafiei! Videoclipul filmat în casa interlopului! “Dă, bă, banii! Dă, bă, banii!”

De exemplu, persoanele născute pe 20 martie 1970 sunt reprezentate de versurile piesei Bridge over the Troubled Water by Simon&Garfunkel. Cei ce au venit pe lume pe 20 ianuarie 1991 trebuie să știe că piesa numărul 1 din perioada respectivă este interpretată de sora lui Michael Jackson, Janet Jackson, Love Will Never Do (Without You), compusă de Jimmy Jam și Terry Lewis.