Apple a lansat iPhone XS, XS Max, iPhone XR şi Seria 4 a Apple Watch. Cum arată noile modele

Apple a lansat astăzi noile iPhone-uri în cadrul unui eveniment susținut în California. Dacă merită sau nu banii telefoanele gigantului de tehnologie american, rămâne de văzut în urma analizării specificațiilor acestora și în urma comparării cu ce mai există pe piață la această oră de la competiție.

RomaniaTV.net
12 sept. 2018, 19:21
Apple a lansat iPhone XS, XS Max, iPhone XR şi Seria 4 a Apple Watch. Cum arată noile modele

Tim Cook a urcat primul pe scenă și a început prezentarea cu update-ul său clasic despre stadiul afacerii Apple și promisiunea că producătorul are multe surprize pregătite. De asemenea, acesta a adăugat că evenimentul de astăzi va scoate în evidență modul în care compania încearcă să facă dispozitivele și mai personale.

Apple a dezvăluit Seria 4 a Apple Watch, cu un display mai mare și un nou senzor pentru inimă. Smartwatch-urile au preț de pornire suma de 399 dolari și vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 14 septembrie, urmând ca livrarea să aibă loc pe 21 septembrie.

În vreme ce volumul ceasului per ansamblu este mic, ecranul se extinde spre margini, oferind o acoperire cu 30% mai mare pentru utilizarea spațiului de ecran.

Apple vine, de asemenea, cu un nou design al software-ului watch OS și al fețelor de ceas care pot afișa până la 8 mici iconițe de aplicații. Dacă schimbările sunt sau nu utile, rămâne de văzut în funcție de experiența de utilizare a fiecărui consumator în parte.

Adăugarea senzorului electric pentru inimă pe spatele ceasului permite realizarea unei electrocardiograme care oferă date pe care proprietarul le poate transmite doctorului.

În același timp, ceasul poate detecta și te poate avertiza dacă ți-a scăzut ritmul cardiac sau experimentezi o fibrilație atrială.

Citeşte mai mult pe noobz.ro