Apple ar putea lansa iPhone 12 pe 13 octombrie. Evenimentul a fost confirmat oficial de compania americană

Compania Apple a anunţat organizarea unui nou eveniment pe 13 octombrie, la care este aşteptat noul iPhone. Evenimentul va fi transmis online din cauza pandemiei de coronavirus

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 12:37
Apple ar putea lansa iPhone 12 pe 13 octombrie. Evenimentul a fost confirmat oficial de compania americană

În mod normal evenimentul ar fi trebuie să aibă loc cu participare fizică la sediul central al Apple din Cupertinp, California, conform CNBC. Noul iPhone ar include conectivitatea wireless 5g şi va avea margini pătrate. Noul design va fi similar cu iPhone 4, conform analistului TF International Securities, Ming-Chi Kuo.

Citeşte şi: Lansare Apple LIVE. Cum arată produsele apărute pe piaţă VIDEO

Pe invitaţia adresată presei scrie „Hi, Speed”, acest lucru sugerând că zvonurile legate de 5G sunt adevărate. Tehnologia 5G permite transmiterea rapidă a datelor pentru activităţi precum descărcările şi streamingul de jocuri şi filme.

Compania anunţă, în mod normal, noile iPhone-uri în luna septembrie. Însă, în acest an compania a fost afectată de pandemia de coronavirus care a lovit puternic China.

Apple a prezentat la un eveniment organizat în septembrie noul Apple Watch Series 6, iPad Air şi a 8-a generaţie de iPad-uri, dar nu şi un nou model de iPhone. Este de aşteptat ca compania să anunţe cele patru noi modele iPhone 12, inclusiv două modele de iPhone 12 Pro. 

Dimensiunile ecranului includ un model de 5,4 inci, care poate fi numit iPhone mini, conform unor zvonuri, două cu ecrane de 6,1 inci şi un model mare cu un ecran de 6,7 inci, a spus Kuo, care a mai arătat că Apple nu va include căşti sau încărcător în cutie.

Pe 16 septembrie, iOS 14, împreună cu sistemele de operare pentru iPad, Apple Watch şi Apple TV, au devenit disponibile pentru utilizatori. Apple a anunţat în cadrul evenimentului „Time Flies” că iOS 14, iPad OS 14 şi cele mai noi versiuni de watchOS şi tvOS vor fi disponibile de miercuri seară. În anii precedenţi, noile update-uri devin vizibile şi pot fi instalate de utilizatori în jurul orei 20, scrie News.ro.