Apple pregăteşte un ecran SPECIAL pentru următorul iPhone

Noi rapoarte apărute zilele trecute confirmă că, prin următorul iPhone, Apple va face tranziţia de la Gorilla Glass la panouri de cristal safir.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 11:43
Apple pregăteşte un ecran SPECIAL pentru următorul iPhone

Cei de la Apple nu sunt străini de panourile realizate din cristal safir. Pe lângă faptul că primele zvonuri vizavi de adopţia acestor noi tipuri de display-uri au apărut în 2012, gigantul din Cupertino a început deja să folosească bucăţi infime din acest tip de sticlă pentru protecţia senzorului Touch ID şi a camerelelor principale de pe spatele celor mai recente iDevice-uri.

IPHONE 6: Cum va arăta noul smartphone de la Apple

În ceea ce priveşte ecranele de la iPhone-uri, Apple a folosit, până la 5S inclusiv, display-uri protejate cu Gorilla Glass. Soluţia celor de la Corning, deşi este adoptată la scară largă în industria IT, nu este cel mai rezistent material pentru această sarcină. Acela vine sub forma cristalulului safir. O publicaţie din Taiwan are informaţii cum că Foxconn a creat recent nu mai puţin de 100 de unităţi prototip ale unui iPhone cu LCD-ul protejat de un strat de cristal safir.

Află mai multe despre noul tip de ecran pe care îl va avea următorul iPhone pe Playtech.ro.