Aproape 3 kilograme de marijuana au fost găsite la Calafat, în maşina unui cetăţean bulgar

Poliţiştii de frontieră din Calafat au găsit în portbagajul unui autoturism condus de un cetăţean bulgar, care intenţiona să intre în România, aproape trei kilograme de marijuana.

RomaniaTV.net
26 iun. 2017, 05:26
Aproape 3 kilograme de marijuana au fost găsite la Calafat, în maşina unui cetăţean bulgar

Sâmbătă după-amiază, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul bulgar Atanas S., în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a controlat maşina, poliţiştii de frontieră observând în portbagaj un loc special amenajat, făcut prin modificarea structurii caroseriei autoturismului. La rândul lor, autorităţile vamale bulgare au găsit, în spaţiul special amenajat din portbagaj, patru colete care conţineau în total 2,81 kilograme de marijuana.

Cazul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară pentru continuarea cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Citeşte şi Regele cocainei din Bulgaria a fost condamnat definitiv, în România, la 10 ani de închisoare

 

loading...