Aproape nimeni nu-l mai vrea pe Cristiano Ronaldo. Ultimul club care are „ușile deschise” pentru CR7

Cristiano Ronaldo pare că se îndreaptă cu pași repezi către finalul carierei. Nicio echipă nu-l mai vrea pe fotbalistul în vârstă de 37 de ani și jumătate. 

30 iul. 2022, 09:11
Aproape nimeni nu-l mai vrea pe Cristiano Ronaldo. Ultimul club care are „ușile deschise” pentru CR7

Atletico Madrid tocmai a anunțat că nu mai dorește să semneze cu Cristiano Ronaldo. Atacantul portughez a avut evoluții oscilante în ultimele trei sezoane, iar pretențiile sale financiare sunt mult prea mari. Astfel, singura variantă care mai poate rămâne în picioare pentru „CR7″ este echipa care l-a propulsat pe lusitan în fotbalul mare, Sporting Lisabona.

Ronaldo ar putea reveni în Portugalia de dragul fanilor și al nostalgiei. Impresarul atacantului, Jorge Mendes, a anunțat că „CR7″ e în negocieri cu Sporting, după ce a solicitat celor de la Manchester United rezilierea până la finalul sezonului viitor. Bayern Munchen a anunțat că nu este interesată de serviciile golgheterului, iar Atletico Madrid a transmis prin intermediul președintelui Enrique Cerezo că a finalizat campania de mercato, prin transferurile lui Samuel Lino și Axel Witsel, după plecarea lui Luis Suarez, Sime Vrsaljko și Hector Herrera.

„Cu acest transfer, noi am reuşit să aducem ultima piesă pe care o căutam. Repet, pentru ziarişti, cu acest transfer noi am reuşit să aducem ultima piesă pe care o căutam”, a declarat Cerezo, potrivit presei internaționale.

 

Cifre în scădere pentru Cristiano Ronaldo

 

În ultimul sezon de Premier League, pentru United, Ronaldo a bifat 30 de apariții, 18 goluri și 3 assisturi. În Champions League a reușit să joace în doar 7 meciuri, dar a marcat 6 goluri.

În urmă cu două sezoane, la Juventus, Ronaldo a jucat în 33 de meciuri, a marcat 29 de goluri și a oferit 2 pase de gol.

Cel mai prolific sezon pentru Ronaldo a fost 2014/2015, la Real Madrid, când a reușit să marcheze de 48 de ori în competiția internă și a oferit 17 pase decisive, în 35 de apariții, în La Liga. De asemenea, el a mai marcat de 10 ori în 12 partide și a reușit 4 pase de gol.