La un pas de moarte. Momentul în care un garaj se PRĂBUŞEŞTE peste un BĂRBAT

Un bărbat din Marea Britanie este fericit că a scăpat cu viaţă, după ce un garaj din cărămidă s-a prăbuşit peste el. Tânărul aproape şi-a pierdut un picior. Intregul incident a fost surprins de o cameră de filmare.

03 mai 2013, 13:14

Jake Weir se consideră un om norocos, după ce a supravieţuit prăbuşirii unui garaj construit din cărămidă şi ciment, potrivit The Sun.

Fostul praşutist a încercat să demoleze clădirea, de unul singur, cu ajutorul unei răngi, dar construcţia a căzut în doar câteva secunde, într-un moment de neatenţie ale bărbatului, prinzându-l într-un morman de peste 15 tone de cărămizi. În urma incidentului, el şi-a rupt un picior. La mai puţin de un an de la incident el este recuperat complet şi s-a întors la muncă, dar data aceasta cu lecţia învăţată.

Citeşte şi Tragedie în India: O clădire s-a prăbuşit ucigând 34 de persoane şi rănind 69 VIDEO

După o operaţie care a durat şase ore, piciorul tânărului din Nottingham a fost salvat.

Citeşte şi O clădire s-a prăbuşit în direct în timpul reportajului despre pericolul prăbuşirii ei VIDEO

„Am amintiri ale acelui moment. Sincer, credeam că o să mor. Încă mă bântuie. Când am văzut pentru prima oară filmul mi-a fost greu să mă uit. Piciorul meu practic atârna. Creadeam că o să mor, dar când am văzut că s-a aşezat praful pe cărămizi şi am realizat că sunt viu, adrenalina a pornit şi am început să ies singur din mizerie. Mi-am văzut piciorul, dar nu simţeam durerea. Era o senzaţie ciudată”, a declarat Jake.

Citeşte şi Lady Gaga, goală în mijlocul nopţii: A găsit 35 de fani ascunşi în garaj