Ar face PMP alianță cu PNL după alegerile parlamentare? Traian Băsescu: „Nu mai cred în acest rebut politic numit Ludovic Orban”

Traian Băsescu a fost întrebat dacă PMP ar face alianță cu PNL sau UDMR după alegerile parlamentare. Răspunsul candidatului PMP la Primăria Capitalei a fost fost că nu mai crede în acest „rebut politic” numit Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 12:49
Ar face PMP alianță cu PNL după alegerile parlamentare? Traian Băsescu: „Nu mai cred în acest rebut politic numit Ludovic Orban”

Nimeni nu îl mai crede pe acest „gogoşar incompetent” care a devenit şi premier, a mai spus fostul președinte.

„Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă? Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a declarat Traian Băsescu, întrebat, sâmbătă, la prezentarea programului pentru Primăria Capitalei, dacă PMP ar face alianţă cu PNL după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Băsescu a mai spus că exclude posibilitatea de a se retrage din cursă pentru a facilita victoria lui Nicuşor Dan în faţa Gabrielei Firea. În acest moment, Nicuşor Dan şi Gabriela Firea sunt umăr la umăr, în timp ce Traian Băsescu este cotat la 10%.

Citeşte şi Traian Băsescu, DEZLĂNŢUIT la adresa contracandidaţilor săi. „Gabriela Firea e un eşec total. Nicuşor Dan e un laş”