Ar fi putut sa fie prinţesă, dar a ajuns să facă farse penibile la TV. Casa Regală a Angliei e în stare de şoc după ce a văzut imaginile cu Meghan Markle VIDEO

Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, a fost protagonista unor momente inedite în show-ul lui Ellen DeGeneres. Fosta actriţă a luat parte la o farsă în care bea lapte cu biberonul, imită o pisică şi gustă sosuri iuţi în faţa unor vânzători ambulanţi.

19 nov. 2021, 12:30
Ar fi putut sa fie prinţesă, dar a ajuns să facă farse penibile la TV. Casa Regală a Angliei e în stare de şoc după ce a văzut imaginile cu Meghan Markle VIDEO

Ar fi putut sa fie prinţesă, dar a ajuns să facă farse penibile la TV. Meghan Markle a fost invitată în talk-show-ul lui Ellen DeGeneres, în care a vorbit despre cum decurge viaţa ei în California, alături de Prinţul Harry, după ce ambii au decis să renunţe la orice rang nobiliar. Apoi, fosta actriţă a participat la o farsă pusă de cale de realizatoarea show-ului, care îi este şi bună prietenă. Ellen DeGeneres a regizat un moment în care Ducesa de Sussex a trebuit să viziteze tarabele unor comercianți ambulanți aflate în apropierea platourilor de filmare și să se comporte ca și cum ar fi fost interesată de produsele lor, scrie Daily Mail.

Ar fi putut sa fie prinţesă, dar a ajuns să facă farse penibile la TV. Casa Regala a Angliei e in stare de soc dupa ce a vazut imaginile cu Meghan Markle

Farsa presupunea ca Meghan Markle să fie interesată de produsele unor vânzători ambulanţi. La un moment dat, conform instrucţiunilor primite în cască de la Ellen DeGeneres, soţia Prinţului Harry ia un cristal pe care şi-l pune pe faţă, spre mirarea vânzătorilor! Apoi a gustat niște chipsuri cu sosuri iuți, pe care le-a ronțăt imitând o veveriță, a început să danseze şi să imite o pisică după ce şi-a pus pe cap o cordeluţă cu urechi și și-a scos din geantă un biberon cu lapte din care a băut! Nu au lipsit nici genoflexiunile făcute în rochie!

Apar detalii picante din viaţa amoroasă a lui Meghan Markle. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de iubitul din adolescenţă: Ne-am cunoscut într-o tabără de vară!

Pe lângă acest moment inedit, Meghan Markle a împărtăşit cu publicul emisiunii o nouă poză cu fiul ei în vârstă de doi ani, Archie. Băieţelul pozat din spate apare în timp ce hrăneşte găinile din curtea casei lor din Montecito, California! Fiul cel mare al Ducilor de Sussex este că are părul roşcat, precum tatăl lui, Harry. Meghan a declarat în emisiune că lui Archie îi place să fie fratele mai mare al lui Lilibet, fetiţa lor născută în luna iunie.

Cât a plătit CBS ca Meghan Markle să „distrugă” public familia regală? Interviul care a scandalizat Marea Britanie a costat peste 7 milioane de dolari

Meghan Markle a încercat astfel să probeze şi mai mult ruptura de monarhia britanică şi de cutumele acesteia. Fosta actriţă şi-a convins soţul, pe Prinţul Harry, să renunţe la toate titlurile nobiliare şi să-şi trăiască viaţa ca doi oameni simpli, departe de agitaţia Casei Regale.  De altfel, cei doi vor lipsi anul acesta de la Crăciunul organizat de Regina Elisabeta a II-a, primul după moartea soţului ei, Philipe.