Cât a plătit CBS ca Meghan Markle să „distrugă” public familia regală? Interviul care a scandalizat Marea Britanie a costat peste 7 milioane de dolari

Presa americană scrie că reţeaua CBS a plătit între 7 şi 9 milioane de dolari pentru difuzarea interviului pe care Oprah Winfrey l-a luat Prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle.

08 mart. 2021, 14:37
Cât a plătit CBS ca Meghan Markle să „distrugă” public familia regală? Interviul care a scandalizat Marea Britanie a costat peste 7 milioane de dolari

Să stai de vorbă cu prințul Harry și ducesa de Sussex, Meghan Markle, nu este deloc ieftin, chiar dacă te numeşti Oprah Winfrey. CBS a plătește o sumă cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului pe care celebra personalitate tv l-a luat fostului cuplu regal, potrivit unor persoane care au legătură cu înţelegerea, citate de The Wall Street Journal.

Interviul de două ore a fost difuzat duminică seara de CBS, de la ora 20:00 (ora locală, pe Coasta de Est), urmând să fie redifuzat luni seara în Marea Britanie, de ITV, de la ora locală 21 (ora 23, ora României). Publicaţia mai scrie că postul CBS urmărea să obţină un tarif de publicitate de 325.000 de dolari pentru un spot de 30 de secunde difuzat în timpul interviului. Acordul a fost semnat de CBS cu compania de producție a lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Potrivit Wall Street  Journal , CBS a învins rețelele rivale ABC și NBC pentru drepturile de difuzare a interviului şi a plătit o taxă de licență cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari, care îi conferă dreptul de a sublicenţia şi pe piețele internaționale, inclusiv în Marea Britanie.

Citeşte şi Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă: „Pur și simplu am vrut să nu mai fiu în viață”. Familia regală a venit şi cu acuzaţii de rasism!

Interviul şi dezvăluirile lui Meghan i-au atras acesteia numeroase critici din partea unor persoanlităţi din Regatul Unit. Influentul prezentator şi producător britanic de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie. „Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, adăugând că discuţia a fost „o absurditate josnică”.

Michelle Tauber, jurnalistă la revista People, a scris: „E ca un fel de seism să auzi un membru al familiei regale care spune că şi ea a simţit atât de multe lucruri într-o perioadă de criză„. De asemenea, Dan Wootton, fost corespondent al tabloidului The Sun a afirmat: „Nu vă lăsaţi înşelaţi, Meghan tocmai a declarat război familiei regale, atunci când i-a spus lui Oprah: ‘Erau dispuşi să mintă pentru a proteja alţi membri ai familiei”.

Citeşte şi Harry şi Meghan la Oprah, dezvăluiri uluitoare. De ce s-au mutat, de fapt, în California. Harry: „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”