Ar putea fi despărțirea anului. Ce se întâmplă între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Și-au dat unfollow reciproc

Unul dintre cele mai celebre cupluri din România ar putea fi la un pas de despărțire. Cristina Puceanu și Bogdan de la Ploiești ar fi decis să o ia pe drumuri separate. Care este indiciul care îi dă de gol?

17 mart. 2023, 20:19
Ar putea fi despărțirea anului. Ce se întâmplă între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Și-au dat unfollow reciproc

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai populare cupluri din România. Urmăriți de sute de români, cei doi fac deliciul oricărui eveniment la care participă. Cu toate că cei doi păreau mai fericiți ca niciodată, există indicii care ne arată că este foarte posibil ca aceștia să își fi luat adio unul de la celălalt.

Citește și: Bogdan de la Ploiești își scoate la vânzare mașina. Câți bani cere pe bolidul de lux

În urmă cu câteva luni, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești anunțau oficial că formează un cuplu. Artiștii se afișau unul în compania celuilalt cu fiecare  ocazie, iar de pe rețelele de socializare nu lipseau niciodată postări. Chiar și în vacanțe cei doi au fost de nedespărțit. Cei doi colaborează și din punct de vedere profesional.

Totuși în ultimele zile există niște indicii care ne arată că există șanse foarte mari ca aceștia să fi luat decizia de a o lua pe drumuri separate. Cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună, iar atât dansatoarea, cât și manelistul au șters de pe rețelele de socializare pozele în care apăreau împreună. Totodată, aceștia nu se mai urmăresc pe Instagram.

Un alt detaliu care îi va da de gol pe cei doi artiști este faptul că mult iubita dansatoare a anuțat că urmează să participe la o serie de evenimente, de la care manelistul va lipsi. Conform informațiilor, acesta nu apare pe lista intrepreților care vor performa la respectivele petreceri.

Momentul emoționant pe care l-au trăit Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

Atât Cristina Pucean, cât și Bogdan de la Ploiești sunt cât se poate de activi pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii lor extrem de multe momente importante din viața lor. Așa au făcut și de această dată când fanii l-au întrebat pe artist dacă ar vrea să îi boteze fiul, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

„Și dacă vreți, nu am niciun fel de pretenție, pentru bani sau ceva, să mi-l botezi”, a spus bărbatul.

Cei doi artiști nici nu au stat prea mult pe gânduri și au acceptat provocarea cât ai clipi.

„Cu mare drag”, au reacționat Cristina Pucean și manelistul.

Citește și: Apel disperat în direct! Ioana Popescu își caută disperată fratele: „Știu doar că este băiat”