Arad: Bijuterii de 45.000 de euro au fost furate

Un hoţ care a furat bijuterii de 45.000 de euro dintr-un apartament din Arad a fost prins de poliţişti. Bărbatul a dat spargerea în perioada sărbătorilor, când familia nu era acasă.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 12:20
Arad: Bijuterii de 45.000 de euro au fost furate

La scurt timp de la sesizarea faptei, suspectul principal în cazul furtului de bijuterii a fost prins.

„Este vorba despre o femeie care a închiriat un apartament din municipiul Arad şi căreia i s-a defectat maşina de spălat. Astfel încât a găsit o persoană care s-a prezentat că se ocupă cu repararea acestor electrocasnice. Bărbatul a fost adus în locuinţă, acesta a văzut că femeia deţine bijuterii de valoare şi a auzit de asemenea că se pregăteşte să plece în vacanţă în Austria. În perioada în care aceasta a lipsit, a pătruns în locuinţă de unde a sustras aceste bijuterii deosebit de valoroase”, a declarat Camelia Tuduce, purtătoarea de cuvânt IPJ Arad.

Din fericire, bijuteriile au fost recuperate şi înapoiate proprietarului.

Este vorba de bijuterii din aur în valoare de 45.000 de euro: lănţişoare, brăţări şi inele. După ce acestea au fost evaluate de un expert bijutier, s-a remarcat faptul că valoarea lor constă în pietrele preţioase pe care le au şi anume diamante, smaralde, safire şi rubine.

Hoţul va fi prezentat în cursul zilei de joi Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunea de furt calificat.