Arădean în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc în faţa unor poliţişti

Un bărbat din localitatea arădeană Felnac este internat în stare gravă după ce s-a stropit cu motorină pe îmbrăcăminte şi şi-a dat foc, în faţa unor poliţişti pe care tot el îi chemase şi care au reuşit să stingă flăcările.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 13:22
Arădean în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc în faţa unor poliţişti

Incidentul a avut loc duminică seară, iar poliţiştii afirmă că arădeanul, în vârstă de 43 de ani, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi, pe fondul geloziei, şi-a turnat combustibil pe îmbrăcăminte şi şi-a dat foc în faţa casei fostei concubine.

Potrivit martorilor din comuna Felnac, bărbatul era supărat că a fost părăsit de către concubina sa, cei doi având împreună o fată de 21 de ani.

Arădeanul a chemat Poliţia după ce s-a stropit cu motorină pe haine, însă nu le-a permis agenţilor să se apropie de el, ameninţând că îşi dă foc cu o brichetă. În cele din urmă, el a aprins bricheta, nemulţumit că fosta concubină refuza să îi vorbească.

„Incidentul a avut loc pe fondul geloziei şi al consumului de alcool. Poliţiştii au intervenit imediat şi au reuşit să stingă flăcările înainte să fie prea târziu, solicitând şi intervenţia unei ambulanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde urmează să fie supus unor intervenţii chirurgicale. Medicii afirmă că starea sa este gravă, dar stabilă, având arsuri pe faţă, piept şi braţe.