Arbitrul german care a încercat să se sinucidă a fost spitalizat din nou

Arbitrul care a încercat să se sinucidă, săptămâna trecută, cu câteva ore înainte de un meci din campionatul Germaniei pe care ar fi trebuit să îl conducă la centru, a revenit în spital, luni, la scurt timp după ce fusese externat, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB).

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 18:41
Arbitrul german care a încercat să se sinucidă a fost spitalizat din nou

Babak Rafati, în vârstă de 41 de ani, a cerut să fie spitalizat din nou, DFB precizând că acest lucru era „necesar din cauza stării sale”.

Rafati a încercat să se sinucidă, sâmbătă, tăindu-şi venele în baia camerei sale de hotel din Koln. Arbitrul a vrut să se sinucidă din motive personale, conform unei surse din cadrul Poliţiei, citată de Kolnische Rundschau. Aceeaşi sursă menţionează că gestul lui Rafati nu are nicio legătură cu „presiunea din fotbal”.

Director al unei filiale bancare din Hanovra, Rafati a arbitrat 84 de meciuri în Bundesliga. Arbitru internaţional din 2008, el a aflat în luna septembrie că Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a decis să nu îl mai includă pe lista pentru meciurile internaţionale.

Criticat de unii jucători, Rafati a fost prezentat deseori de publicaţia Kicker ca fiind cel mai slab arbitru din Bundesliga.

Babak Rafati ar fi trebuit să arbitreze, sâmbătă, meciul dintre echipele FSV Mainz şi FC Koln, din etapa a XIII-a a campionatului Germaniei. Partida a fost amânată.