BREAKING NEWS Arde Judecătoria Cornetu, în Ilfov! Pompierii intervin în forţă, desfăşurare impresionantă de autospeciale VIDEO

Clădirea în care îşi desfăşura activitatea Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov a luat foc. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, patru cisterne, trei autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD

04 mart. 2024, 08:00

UPDATE: Incendiul de la Judecătoria Cornetu a reizbucnit! După ce incendiul a fost lichidat, flăcările s-au reaprins. Acum au venit din nou pompierii care vor încerca să stingă flăcările de la mansarda Judecătoriei Cornetu. Cei de la CSM au anunţat că au fost afectate mai multe dosare care au fost soluţionate, care se aflau în camera de arhivă, în mansardă.

Arde Judecătoria Cornetu! Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu care a cuprins clădirea Judecătoriei Cornetu din județul Ilfov. Incendiul se manifestă la nivelul mansardei pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp, clădirea fiind situată pe Șoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu. Pompierii acționează pentru stingerea incendiului atât din exteriorul clădirii, cât și din interior. Flăcările care au izbucnit în sediul Judecătoriei Cornetu au fost zărite de oamenii care locuiesc în apropiere. În puterea nopții, au ieșit din case și, speriați, au sunat la 112 și au cerut ajutor!

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov. Incendiul se manifestă la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp”, au anunţat reprezentanţii ISU.

Intervin 14 autospeciale de stingere, patru cisterne, trei autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Până în acest moment nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi: EXCLUSIV Se schimbă vremea. Meteorologul Florinela Georgescu anunță nopți cu temperaturi negative și ninsori și lapoviță

În jurul orei 5:00 incendiul a fost localizat, în continuare lucrându-se la decopertare şi lichidare.

La ora 7:00, s-a redimensioant dispozitivul, iar la fața locului au rămas nouă autospeciale de stingere, trei autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Cât de însemnate sunt pagubele materiale vor stabili anchetatorii, în urma cercetărilor. Specialiștii trebuie să stabilească și dacă focul a afectat dosare aflate în lucru la Judecătoria Cornetu.