Are 63 de ani, dar pare de 30! Artista, poreclită „cea mai tare mătuşă din Taiwan”, a dezvăluit secretul uluitor care o menţine tânără

Chen Meifen se numeşte artista care, la 63 de ani pare de 30. Este poreclită „cea mai tare mătușă din Taiwan” datorită faptului că arată atât de bine, încât oamenii cred că are 30 de ani. Toată lumea de întreabă care este secretul o face să pară tânără.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 11:10

După ce a apărut într-o rochie transparentă la televizor, actrița taiwaneză și-a dezvăluit secretele de frumusețe care o fac să arate atât de bine la 63 de ani, potrivit Daily Mail.

Meifen a mărturisit că şi-a format un stil de viaţă sănătos, pe lângă dieta pe care o respectă cu stricteţe, este dedicată şi fitnessului. Totul a început în urmă cu 40 de ani, când a fost desemnată „Regina Frumuseţii”.

„Beau supă dimineața şi fac yoga”

Dieta ei include ciorbă de ghimbir în fiecare dimineață, yoga zilnic și „înghețată din durian”, ca desert.

Actrița, cântăreața și prezentatoarea TV a fost numită drept „cea mai tare mătușă din Taiwan” de aproape trei decenii și poate fi ușor confundată cu o femeie de 30 de ani.

Beau supă dimineața. În mod normal, adaug câteva felii de ghimbir în supă și cred că asta mă ajută să îmi mențin pielea bună”, a spus ea pentru MailOnline.

Ea a mai spus pentru Asia One că, în loc de desert, îngheață fructele tropicale, durian: „Dacă îmi place să mănânc desert, tot ce trebuie să fac este să pun niște durian în frigider și să îl îngheț. Gustul și textura vor fi exact ca și consumul de înghețată”.

Îi place plimbările obișnuite după mâncare, ceea ce ajută la stimularea digestiei. „Știu că trebuie să fac exerciții fizice. Sunt geloasă pe acei oameni care merg la sală de obicei. Încă trebuie să mă forțez uneori. Îmi place să fac plimbări lente, să fac yoga și întindere ușoară„, a declarat Meifen.