”Are o sarcină extrem de grea!”. Radu Vâlcan a dat-o de gol pe Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de ani buni, sunt părinții a trei copii și spun că asta le ocupă majoritatea timpului, deşi Adela este cea care are cele mai multe sarcini, "gătește, face curat, stă cu cei trei copiii, spală și lista lucrurilor de la care nu se abate poate continua".

03 feb. 2024, 16:00
”Are o sarcină extrem de grea!”. Radu Vâlcan a dat-o de gol pe Adela Popescu
Radu Vâlcan, dezvăluire-șoc despre Adela Popescu! Ce a simțit prima oară când a văzut-o pe cea care i-a devenit soție

Radu Vâlcan a dezvăluit cum stau lucrurile în familia sa, având trei copii cu Adela Popescu.  Nu este ușor, subliniază prezentatorul, să ai trei copii de vârste apropiate, însă, pe cât este de greu, pe atât este și de frumos.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, doi părinți implicați în viața de familie

Tocmai de aceea, și el, și Adela Popescu sunt extrem de implicați în creșterea celor trei băieți. Își împart mereu responsabilitățile și spune că nu există reguli în familia lui, însă totul se face pentru a ușura fiecare sarcină a celuilalt.

Și-au împărțit unele lucruri pe care le au de făcut în mod constant, însă nu ezită niciunul să facă și ceva în plus pentru a-i mai acorda celuilalt un mic răgaz.

Așadar, Radu Vâlcan spune că este conștient că soția lui este cea care a dus și duce greul în familie, tocmai de aceea el nu se dă în spate nici de la treburile casnice. Gătește, face curat, stă cu cei trei copiii, spală și lista lucrurilor de la care nu se abate poate continua.

„La noi nu există nici o regulă. Ducem copii, care și cum putem la școală, la grădiniță. Eu gătesc cel mai mult în mare parte din zile, cumpărături fac eu, mașinile le alimentez eu.

Ne-am împărțit sarcinile, dar cele mai grele sarcini le-a avut Adela, cele trei sarcini. Și, în continuare, pentru că cei mici sunt extrem de mici, iar ea are o sarcină extrem de grea, pentru că toți trag de ea și o fac așa ca pe un elastic de cele mai multe ori. Cred că ea duce, de fapt, tot greul din familia noastră. Dau cu aspiratorul, fac curat, fac de mâncare. Dar dincolo de asta, ea chiar duce tot greul. Ca părinte nu este ușor să fii solicitat de trei băieței”, a spus Radu Vâlcan, la un post de televiziune.

Mai mult decât atât, Radu Vâlcan este atent și la micile plăceri ale soției ori la lucrurile care o fac să se relaxeze și să se deconecteze puțin de ce înseamnă să fii mamă cu normă întreagă.

În timp ce el are tabieturile sale de dimineață, atunci când își limpezește mintea alergând, ea se bucură când merge la salonul de înfrumusețare.

Așadar, fiind importante pentru vedetă, în acele momente, soțul face pe șoferul și rămâne și părinte cu normă întreagă pentru Alexandru, Andrei și Adrian.

Cine este mai gelos: Radu Vâlcan sau Adela Popescu? Celebrul cuplu face dezvăluiri inedite: „Noroc că avem mulți copii”
”Atunci când are nevoie să iasă, să meargă la salon, mă ofer să o duc și să o iau eu. O înțeleg perfect și știu foarte bine că are nevoie de asta. De exemplu eu merg în parc și alerg și este momentul în care eu mă simt extraordinar, pentru că sunt eu cu mine, dimineața la oara 5, 6, când toată lumea doarme, eu merg acolo cu gândurile mele.

Vin acasă îmi fac o cafea, stau liniștit vreo 10 minute până se trezesc ceilalți. Este momentul meu de care profit la maxim. Așa și ea profită de aceste momente și o susțin”, a mai spus prezentatorul.

Adela Popescu, anunţ misterios după ce Laura Cosoi a anunţat a patra sarcină: „Pui aşa presiune pe noi!”

Mai multe vedete au felicitat-o pe Laura Cosoi pentru cea de-a patra sarcină, iar Adela Popescu a postat și ea un comentariu neașteptat.

Laura Cosoi le-a dat recent vestea cea mare fanilor săi: vedeta va deveni mămică pentru a patra oară și se pare că actrița știa această veste de ceva timp, întrucât sarcina pare a fi una destul de avansată. Aceasta se bucură de o familie minunată în prezent, iar mezina familiei a venit în viața celor doi părinți, dar și în viața celor două surioare mai mari, în vara anului 2022. Cu toate acestea, se pare că rolul de mamă îi pică mănușă, motiv pentru care actrița a îmbrățișat din plin ideea de a-și mări și mai mult familia față de cum aceasta este deja în prezent. Astfel, extrem de mulți fani, dar și vedete, au sărit să o felicite public pe vedetă, printre care și buna sa prietenă, Adela Popescu.

La rândul său mamă a trei copii, de data această însă, de băieți, vedeta a scris un comentariu prin care a stârnit amuzamentul fanilor și prin care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă se gândește și ea la o nouă sarcină pe viitor. „Pui așa o presiune…”, a scris Adela Popescu la fotografia Laurei Cosoi.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară! Vedeta şi-a postat burtica de gravidă pe Instagram

Ce spunea în trecut Laura Cosoi despre al patrulea copil

Chiar dacă în ochii multor mămici, Laura Cosoi este privită ca o adevărată eroină, vedeta nu se arăta deloc în trecut a fi speriată de ideea de a deveni mămică pentru a patra oară, semn că ea și partenerul său de viață își doreau extrem de mult acest lucru. Cu toate acestea, fetițele visează, de această dată, la un frățior, dorință pe care și-au expus-o din urmă cu un an de zile.

„Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. Cosmin își dorește sigur. El cu siguranță vrea. Rita zicea că își dorește, dar frățior, ea vrea un frățior. Cred și eu că s-a săturat săraca.

Adela Popescu, la capătul răbdării din cauza copiilor: „Ne provoacă enorm, deși a fost până acum copilul model”. Cu ce are de-a face actrița
Fetițele mele sunt foarte tandre și iubitoare. Încontinuu „mama, mama” și îmi place chestia asta foarte mult. Noi suntem super legați de copii, facem totul cu ei și e o alegere asumată. Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem. Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun.

Uneori nu îmi ies toate situațiile, adică încerc să am mult mai multă răbdare, să fu mai îngăduitoare, să pun în coș doar lucrurile care chiar contează, adică să nu sar imediat cu gura pe ele, că au făcut, au deschis, au scos. Sunt chestii care nu sunt atât de importante, în economia situației, dar uneori nu îmi iese și îmi e ciudă pe mine. Asta are legătură cu mine, cu faptul că nu dorm suficient, sunt obosită și atunci îmi pierd răbdarea, dar nu sunt chestii pe care nu le pot gestiona, doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mie”, spunea Laura Cosoi pentru wowbiz.ro, în urmă cu aproape un an.