Cine este mai gelos: Radu Vâlcan sau Adela Popescu? Celebrul cuplu face dezvăluiri inedite: „Noroc că avem mulți copii”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu solid și foarte apreciat de cei care îi văd. Sunt fericiții părinți a trei copii și nu se feresc să facă dezvăluiri inedite despre viața lor intimă.

28 ian. 2024, 22:14
Cine este mai gelos: Radu Vâlcan sau Adela Popescu? Celebrul cuplu face dezvăluiri inedite: „Noroc că avem mulți copii”
Cine este mai gelos: Radu Vâlcan sau Adela Popescu? Celebrul cuplu face dezvăluiri inedite: „Noroc că avem mulți copii”

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au trei băieți minunați, Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, Adela Popescu și soțul ei au făcut dezvăluiri inedite din relația de cuplu și au spus care este cel mai gelos.

Citește și: Adela Popescu, anunţ misterios după ce Laura Cosoi a anunţat a patra sarcină: „Pui aşa presiune pe noi!”

Cine este mai gelos: Radu Vâlcan sau Adela Popescu

Adela Popescu avea 28 de ani și Radu Vâlcan avea 38 de ani când au decis să se căsătorească. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, împărțindu-se între viața profesională, cea personală și cea de părinți extra full time, fiind totuși, vorba, de trei copii. Chiar dacă cei doi își fac deseori declarații de iubire, există și mici gelozii între ei.

Cel mai gelos? Normal, când ai așa ceva lângă tine, cine ar putea să fie? Nu este cazul de gelozie, nu s-a pus problema până acum”, a spus Radu Valcan pentru ego.ro, fiind acompaniat și de soția lui, Adela Popescu: „Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”. Radu Vâlcan a ținut să mai adauge un comentariu: „Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au vorbit și despre rolul de părinți pentru trei băieți. Fosta prezentatoarea tv a declarat că soțul ei este strict cu cei trei copii, în timp ce ea încearcă să fie mai blândă: „E o altfel de strictețe, Adela apasă pe alte butoane, eu apăs pe alte butoane”, a spus Radu Valcan, însă Adela a ținut să îl contrazică: „Nu prea știu ce să zic! Tu ești mai strict! Dacă este să dăm definiția stricteții, tu ești!”.

În ceea ce privește dovezile d eiubire, cei doi își declară sentimentele de fiecare dată când au ocazia. Cu toate acestea, Adela susține că soțul său nu este genul romantic, însă micile lui gesturi demonstrează destul că flacăra nu s-a stins nici după atât de mulți ani.

Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă „scaldă” în complimente. Nu îmi spune zilnic „te iubesc”.  Nu îmi spune „femeia mea”. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: „distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te”.  Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar „ca să mai stăm și noi de vorbă”. Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră”,  a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Adela Popescu vrea să slăbească. Vedeta a găsit soluția pentru a da jos 3 kilograme: „Mi-e rușine să mai mănânc”