Arestul Poliţiei Suceava a fost închis după ce şeful instituţiei a fost testat pozitiv cu COVID-19

Arestul Poliției din Suceava a fost închis după ce șeful a fost testat pozitiv cu coronavirus. CPoliţiştii de la Arestul IPJ Suceava, care au intrat în contact cu acesta, sunt izolați la domiciliu pentru 14 zile. Între timp, deținuții au fost mutați la IPJ Neamț. 

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 08:42
Arestul Poliţiei Suceava a fost închis după ce şeful instituţiei a fost testat pozitiv cu COVID-19

Opt deţinuţi din Arestul IPJ Suceava au fost transferaţi la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ.

De acum înainte, persoanele reținute din afara zonei de carantină vor fi duse în arestul preventiv al IPJ Botoșani. La Suceava vor mai ajunge doar persoanele reţinute care provin din zonele de carantină din judeţul Suceava. 

Citeşte şi: Mesajul unui medic din Suceava pentru autorităţi. Săptămâna viitoare, când va avea loc o explozie, să nu plângeţi şi să nu vă plângeţi

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 15 APRILIE. Până la 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au înregistrat până în prezent în judeţul Suceava – 1.763 şi Bucureşti – 824.