Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 17 APRILIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu".

16 apr. 2019, 19:22
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 17 APRILIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

Este important ce mananci!

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti spun acum faptul ca alimentele sunt ca doctoriile cand ai nevoie de ele si iti aduc acest mesaj ca o reamintire ca ai la indemana permanent mancare cu rol terapeutic pentru intretinerea si refacerea starii tale de bine si de sanatate. In loc sa te gandesti sa iti faci un plan echilibrat de nutritie eliminand unele din alimentele ce iti plac dar crezi ca nu sunt suficient de sanatoase (deci sa fii frustrat ca ramai fara ceva ce iti place), de ce sa nu iti reformulezi intentia si sa privesti faptul ca adaugi la alimentatia ta zilnica alimente care iti plac si iti dau bucurie ? Se simte bine in corp si suflet atunci cand mananci sanatos si arati bine, nu ? Stiind ca iti sustii corpul cu energie buna de la alimente bune, iti creste respectul de sine si starea de bine.

Ai primit acest mesaj ca sa ti se valideze ceea ce stii din intuitia ta si iti este transmis si de ingeri : este bine pentru tine sa faci noi alegeri sanatoase in nutritia ta, dar si sa continui zi de zi in caz ca ai inceput deja ! Poti face acest lucru gradat, daca preferi, pentru ca si mici modificari in bine au efecte mari si bune. Rosteste rugaciunea de mai jos pentru ca arhanghelii sa te ajute sa iti elimini natural si fara efort poftele alimentare nesanatoase pentru tine.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: asculta-ti intuitia cand vine vorba de schimbari sau alegeri alimentare ; este sanatos pentru tine sa te preocupe silueta ; corpul tau este foarte sensibil la mancarea pe care o consumi si bauturile pe care le bei ; atunci cand iti schimbi obiceiurile alimentare, iti schimbi viata in bine ! ; reducand cantitatea produselor, pui mai putina presiune pe corp si ii arati ca il iubesti.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va multumesc ca ma ghidati sa fac schimbari pozitive in alegerile mele de mancare si bautura zilnica si va multumesc ca imi reduceti sau eliminati poftele de substante nesanatoase.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

CERE CORPULUI TAU UN MESAJ

Corpul tau fizic (sau corpul unei persoane la care te gandesti acum) este o creatie perfecta divina, o masinarie impecabila ce iti comunica mesaje ori de cate ori este asaltat de stres provenit din ganduri si emotii ce nu sunt la o frecventa apropiata de cea a iubirii, credintei, sperantei, optimismului, bucuriei. Corpul intotdeauna iti vorbeste si isi doreste sa fie auzit. Ai primit acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) ca o reamintire sa pui intrebarea acelei parti din corp spre care simti sa te indrepti : Ce vrei ca eu sa stiu de la tine ? Dupa ce pui aceasta intrebare, asculta-ti gandurile, sentimentele si viziunile ce apar. Fiecare parte din corp are vocea sa ; daca ii asculti si urmezi ghidarea, starea ta de bine va fi restaurata. Daca ignori mesajele corpului, acesta va vorbi si mai tare sub forma unor dureri sau noi simptome (ca un copil mic ce face tot felul de scene si crize doar doar iti atrage atentia).

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: spune „TE IUBESC” in fiecare zi corpului tau ; fii dispus sa iti ierti corpul pentru orice consideri ca trebuie sa il ierti (ca nu arata cum ai vrea, ca nu functioneaza mereu cum ai vrea) ; vorbeste deschis corpului tau despre fricile, dorintele si emotiile tale ; onoreaza-ti corpul tratandu-l si hranindu-l cu respect si reverenta ; vorbeste despre corpul tau si despre sanatatea ta in termeni pozitivi si optimisti.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va rog sa ma ajutati sa aud clar mesajele corpului meu si va rog sa ma ghidati sa imi onorez si respect nevoile corpului.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

RASUL ESTE CEL MAI BUN MEDICAMENT

Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti reamintesc prin acest mesaj ca ingrijorarea si stresul nu au ajutat niciodata pe nimeni, dar rasul si rugaciunea au efecte curative dovedite. Ei sunt alaturi de tine pentru a te ajuta sa vezi umorul din drama umana ca sa te poti detasa si sa iti usurezi inima. Ei isi dau seama ca poate sa iti fie dificil sa zambesti la comanda, dar intotdeauna apare o mare eliberare dupa ce te decizi sa mergi pe aceasta cale a veseliei si rasului. Deci, cu permisiunea ta, ei te vor ajuta sa zambesti si sa razi mai des. La inceput, porneste doar cu un zambet daca nu iti vine mai mult. Zambeste des fara sa ai motive. Daca nu poti, tine in dinti un creion iar muschii fetei se vor aseza ca atunci cand zambesti. Creierul primeste semnal de la muschii faciali ca exista un motiv de zambet si va genera hormoni de stare de bine si in scurt timp starea ti se schimba in bine. Incearca numai !

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: observa exemple in natura care iti reamintesc de marele simt al umorului al lui Dumnezeu ; priveste o comedie favorita ; da-ti permisiunea sa te distrezi, mai ales cand stii ca rasul este cea mai mare investitie in starea de bine a unui om ; pretinde ca esti ca un reporter ce observa o situatie a ta in mod obiectiv – ce poti gasi ironic sau amuzant in ea ? ; incepe un obicei zilnic de a zambi si rade, ca si cum ai urma cu sfintenie o reteta prescrisa de un medic.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Rafael, va multumesc pentru ca imi reamintiti sa ma detasez si sa gasesc umorul si ironia din orice drama umana.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.