Armata, la mâna lui Gigi Becali. La mijloc sunt zeci de milioane de euro

Gigi Becali poate o lovitură dură celor de la CSA, cu care se află în conflict după ce Armata i-a luat numele şi marca Steaua.

05 apr. 2018, 13:10
Armata, la mâna lui Gigi Becali. La mijloc sunt zeci de milioane de euro

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua a dezvaluit ca cei de la FCSB nu si-au luat inca toate bunurile aflate pe actuala arena din Ghencea. Este vorba despre instalatia de nocturna, cea de climatizare si tabela electronica. Daca nu vor fi demontate si mutate de pe locul actualului stadion, acesta nu poate fi demolat pentru ca respectivele echipamente pot fi avariate de lucrari.

„Compania Nationala de Investitii ne-a transmis ca in data de trei mai vor porni licitatia pentru ofertele de demolare, urmand ca pana la 31 mai sa fie selectata una. La 1 iunie ar trebui sa semnam contractul de demolare, iar intreg procesul ar dura patru luni. De la 1 octombrie vor incepe lucrarile la noul stadion, cu saparea fundatiei si, daca timpul va permite, inclusiv turnarea ei”, a spus Cristian Petrea.

Când va începe construcţia noului stadion Steaua. Anunţul făcut de comandantul Clubului Sportiv al Armatei

„O parte dintre bunuri a fost ridicata, cele de la tribuna VIP. Altele urmeaza sa fie ridicate. Este vorba despre tabela, instalatia de nocturna si cea de climatizare. Suntem in corespondenta cu cei de la FCSB, care ne-au asigurat ca isi vor ridica bunurile la timp”, a mai declarat comandantul CSA Steaua.