Armata o lasă pe FCSB în Ghencea! Anunţ de ultimă oră al comandantului CSA Steaua

CSA Steaua spune că ia în calcul dorința echipei din Liga 1, după ce Gigi Becali a anunțat că a făcut cerere oficială pentru ca FCSB să joace pe noua arenă din Ghencea.

02 aug. 2021, 18:46
Armata o lasă pe FCSB în Ghencea! Anunţ de ultimă oră al comandantului CSA Steaua

Armata o lasă pe FCSB în Ghencea! Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua,  a recunoscut că a primit o cerere din partea clubului lui Gigi Becali și a dezvăluit că se analizează legislația înainte de a da un răspuns oficial.

Armata o lasă pe FCSB în Ghencea

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei spune că se va ține cont și de părerea fanilor Stelei, care nu vor ca FCSB să joace pe noul stadion, construit din bani publici, dar, dacă legea îi va permite echipei lui Gigi Becali să folosească stadionul, atunci răspunsul celor de la CSA va fi unul pozitiv.

„A făcut cerere, într-adevăr. Este realizată la nivelul clubului și analizăm toate portițele legale după care putem acționa. După cum ştiţi, noi respectăm legea.  Aici nu e vorba despre un om sau o echipă. Ci e vorba despre o investiție publică pe care noi căutam să o amortizăm prin organizarea de spectacole sportive şi culturale.  Suporterii Stelei îşi doresc ce este mai bine pentru club. Noi avem o colaborare cu ei, suntem o familie, iar în orice hotărâre ţinem cont şi de părerea suporterilor. Cel mai bine ca Steaua să poată promova, cel mai bine ca acel stadion să fie rentabil, cel mai bine ca Steaua să producă valori de care să ne bucurăm când se întorc de la Jocurile Olimpice. Eu aş fi pentru respectarea legii. Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea”, a spus Răzvan Bichiri pentru Telekom Sport.

CSA Steaua a făcut spectacol la inaugurarea noului stadion din Ghencea. 6-0 cu OFK Belgrad

Fanii echipei din Liga a 2-a au transmis un mesaj clar conducerii și îi amenință pe aceștia în cazul în care o vor lăsa pe formația lui Becali să-și dispute meciurile de acasă în Ghencea. „În Ghencea doar Steaua!” și „Luptați pentru club sau nu mai aveți viață cu noi” au fost mesajele galeriei Stelei, prin bannere afișate în fața stadionului.

Stadionul „Steaua” a costat 94,7 milioane euro, iar întreținerea anuală a noii arene se ridică la un  milion de euro, fără salariile personalului.