Armata SUA angajează inginer la baza de la Câmpia Turzii. Salariul lunar este între 4.200 de lei şi 9.500 de lei!

Armata SUA angajează la baza militară de la Câmpia Turzii un inginer care are cunoştinţe avansate de engleză şi care are permis de conducere categoria B.

04 apr. 2022, 09:38
Armata SUA angajează inginer la baza de la Câmpia Turzii. Salariul lunar este între 4.200 de lei şi 9.500 de lei!
Armata SUA angajează inginer la baza de la Câmpia Turzii

Armata SUA angajează inginer la baza de la Câmpia Turzii. Salariul lunar este între 4.200 de lei şi 9.500 de lei! Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii nete cuprinse între 4.200 de lei şi 9.500 de lei net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Armata SUA angajează inginer la baza de la Câmpia Turzii. Salariul lunar este între 4.200 de lei şi 9.500 de lei!

United States Army Europe angajează un inginer cu formare multidisciplinară la baza militară de la Câmpia Turzii. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete cuprinse între circa 4.200 de lei şi 9.500 de lei net lunar şi indemnizaţie de hrană de 27 de lei pe zi. Data-limită de primire a candidaturilor e 11 aprilie.

Motivul pentru care Rusia s-a înarmat cu rachete hipersonice: Acesta e răspunsul Moscovei la scuturile SUA şi NATO, între care şi cel de la Deveselu

După Deveselu şi Mihail Kogălniceanu, la Câmpia Turzii funcţionează cea de-a treia bază militară americană din România. Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” a Forțelor Aeriene Române este localizată lângă orașul Câmpia Turzii, în Județul Cluj. Baza a fost fondată pe 1 iunie 2002, în urma unui program de reorganizare a Armatei Române. De la fondarea acesteia, unitatea a devenit una dintre cele mai bune ale Forțelor Aeriene mulțumită eficienței piloților în îndeplinirea misiunilor aeriene, în toate condițiile meteo, zi și noapte, și mulțumită responsabilității personalului logistic. Baza aeriană de la Câmpia Turzii este un punct central al exercițiilor aeriene cu SUA și din cadrul NATO. Din acest motiv, Statele Unite ale Americii au anunţat în 2021 o investiţie de130 de milioane de dolari.

România şi SUA, declaraţie comună la 10 ani de la acordul pentru amplasarea scutului de la Deveselu: „Vom întâmpina provocările viitorului împreună, ca prieteni şi aliaţi”