Arme albe la dispoziţia oricui. Macete, pumnale şi baionete, de vânzare într-un târg din Capitală

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a făcut mai multe controale în câteva pieţe din sector. În incinta celui mai mare târg organizat în sectorul 4 au fost depistate 3 persoane care comercializau arme albe - pumnale, baionete, macete, box-uri. Toate armele au fost confiscate, iar vânzătorii care le comercializau au fost amendaţi cu 6000 de lei.

RomaniaTV.net
08 feb. 2015, 20:27
Arme albe la dispoziţia oricui. Macete, pumnale şi baionete, de vânzare într-un târg din Capitală

Însoțit de polițiști locali, edilul Sectorului 4 a verificat, duminică, dacă obiectele expuse spre vânzare în târguri întrunesc condițiile legale, potrivit B365.

În consecință, Edilul a dispus ridicarea tuturor acestor obiecte și sancționarea respectivilor indivizi cu amenzi totalizând 6.000 de lei.

Citeşte şi Piedone a verificat 112 societăţi comerciale în 2 săptămâni. Ce abateri GRAVE a descoperit

Nu avem nimic împotriva organizării acestor târguri, în care, din cauza situației materiale precare, unii ajung să-și vândă sărăcia. Ei reprezintă cazuri sociale, nu un pericol public. În schimb, când vine vorba despre cei care pun, cu bună știință, în vânzare arme albe, atunci avem datoria de a ne sesiza și acționa în consecință. Nu de puține ori, asupra unor tineri teribiliști, participând la conflictele izbucnite în stradă, polițiștii locali ai Sectorului 4 au găsit astfel de arme. Încercăm să prevenim producerea unor incidente neplăcute, acționând pentru siguranța cetățenilor și protejarea integrității fizice a acestora„, a declarat Cristian Popescu -Piedone, primarul Sectorului 4.