Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Ce a păţit artistul: „Am picat la pat”

Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Artistul a trecut prin momente grele, după ce a acuzat stări de rău şi nu s-a mai putut ridica din pat. A mărturisit că ajuns pe perfuzii acasă, deoarece nu se putea deplasa la spital.

29 mart. 2022, 09:09
Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Ce a păţit artistul: „Am picat la pat”
Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii

Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Cântăreţul a declarat că a avut noroc de partenera lui de viață, Claudia Puican, care s-a ocupat de el în toată această perioadă și a ajuns la evenimente în locul lui. Cei doi au planuri de căsătorie, însă mai au de pus la punct unele detalii pentru marele eveniment.

Citeşte şi: Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! Totul a plecat de la boala saxofonistului: „Am fost de trei ori în comă!”

Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii

Nu sunt refăcut complet, tocmai ce a plecat asistenta de la mine de acasă pentru că am reușit să vorbesc cu doamna doctor să-mi facă perfuziile acasă, că nu am reușit să mă deplasez la spital deoarece mi-a fost foarte rău. Am ajuns din Irlanda, acolo unde am avut un eveniment și după spectacol am picat la pat. Am avut febra 40 și de acolo a început calvarul pentru mine. Nici acum nu sunt refăcut complet.

Am avut noroc cu ea (n.r Claudia). Ea s-a ocupat în totalitate de mine. Eu nu am reușit să ajung la evenimente și a fost ea. A fost mai ușor pentru mine. Nu mai sunt în dubii, urmează în scurt timp să facem cununia, dar mai trebuie să punem la punct unele detalii. Sperăm să trecem peste toate cele’‘, a declarat Armin Nicoară, la Antena Stars.

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară

Claudia Puican şi Armin Nicoară sunt deciși să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Cuplul nu poate face copii, așa că cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat.

Principala cauză ar fi un diabet pe care Armin Nicoară îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp. „Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican.

La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de patru ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a spus şi Armin Nicoară, copnform Antena Stars.