Armin Nicoară a făcut anunțul, la doar un an de la căsătorie. Ce se întâmplă cu relația lui și a Claudiei Puican: „Viața mi s-a schimbat”

Armin Nicoară și Claudia Puican au devenit soț și soție cu un an în urmă, dar de atunci viața lor a luat o întorsătură neașteptată. Fanii celor doi pot vedea că relația li se îmbunătățește pe zi ce trece.

15 mai 2023, 10:53
Armin Nicoară a făcut anunțul, la doar un an de la căsătorie. Ce se întâmplă cu relația lui și a Claudiei Puican: „Viața mi s-a schimbat”

Armin Nicoară și Claudia Puican au o viață tot mai frumoasă în ultimul timp, cel puțin din punct de vedere profesional. Saxofonistul a mărturisit că soția lui e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.

De când au ajuns în fața ofițerului stării civile, Armin Nicoară și Claudia Puican sunt mult mai uniți și li se întâmplă o mulțime de lucruri frumoase. Totuși, există și dezavantaje în căsnicie.

Citește și Armin Nicoară a crezut că viața lui se apropie de final. Numai credința și iubirea soției sale, Claudia, l-au salvat: „Din acel moment am zis că pot să mor”

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Sunt și avantaje și dezavantaje. Și toată lumea știe asta, doar că mai nou am aflat și eu asta! Pe de altă parte, dacă aș pune accentul pe dezavantaje nu aș mai mânca de diseară masă caldă acasă! Și nu e cazul să dau cu bățul în baltă! Ce mai încolo și încoace, Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul an. Nu mă gândesc neapărat la cele materiale, fiindcă și ele contează. Mă gândesc în primul rând la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea”, a spus Armin Nicoară, conform Playtech.

Citește și Armin Nicoară, noi detalii despre presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei: „Toată lumea a spus că s-ar fi certat din cauza mea”

Armin Nicoară nu a conceput căsătoria fără contract prenupțial

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, dar au semnat și contractul prenupțial. Acum, însă, artistul nu crede că mai era nevoie de el, având în vedere că relația lor a evoluat mult de atunci.

„Toată lumea știe că noi avem semnat un act prenupțial. Dar ceea ce am învățat deja în acest prim an de căsătorie e faptul că în cazul unei despărțiri, Doamne ferește, fiindcă nu se pune problema, Claudia nu trebuie să-și facă griji. Nu am sufletul să fac ceea ce am crezut, poate, că aș fi putut face în urmă cu an. Nu se mai pune problema. Prin absurd, dacă ar fi să ne despărțim, Claudia e prea aproape de mine ca să nu am grijă de cea care m-a cucerit și mi-a schimbat viața!”, a spus Armin Nicoară, conform aceleiași surse.