Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican: „De multe ori, zic să ne separăm”

Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican. Cei doi vor aniversa, în această toamnă, un an de când s-au cununat religios și sunt extrem de fericiți împreună. Mai mult, plănuiesc să își extindă familia, își doresc foarte mult să devină părinți.

24 mai 2023, 13:22
Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican: „De multe ori, zic să ne separăm”
Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican

Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican. Cei doi formează o pereche minunată nu doar pe plan personal, ci și profesional. Tocmai din acest motiv, evenimentele la care sunt chemați să cânte împreună sunt multe la număr, artistul și-ar mai dori câte o gură de aer.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, detalii picante din dormitor: „În fiecare dimineață mă bucur de Claudia”

Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican

Recent, Armin Nicoară a recunoscut că preferă să cânte și singur, căci așa li s-ar face dor unul de altul și ar aprecia altfel timpul pe care îl vor petrece împreună. Cântărețul a fost de multe ori criticat din cauza comportamentului pe care l-a avut cu alte femei.

Cu toate acestea, Armin Nicoară susține că face glume și nu greșește cu nimic, deoarece își iubește soția. „Noi mergem foarte mult la evenimente împreună. De multe ori, zic să ne mai despărțim, fiecare să meargă cu altă formație, ca să nu stăm mereu împreună. Când ajungem acasă, după trei zile de evenimente în care nu stăm împreună, e iubirea mai înflăcărată. Chiar și când facem dragoste, e totul mai cu foc.

Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor, eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine, e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei. Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi, când sunt singuri, e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis”, a mărturisit Armin Nicoară pentru Fanatik.ro.