Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară. Artistul a făcut anunţul: „Este gravidă și așteaptă să nască”

Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară. Artistul a acceptat din prima să fie naș la nunta cântărețului Costy Deoancă, mai ales că se știu de foarte mulți ani. Inițial, chiar tatăl saxofonistului trebuia să fie naș, dar mirii au optat să îi aleagă pe Armin Nicoară și Claudia Puican, în cele din urmă.

16 mai 2023, 23:39
Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară. Artistul a făcut anunţul: „Este gravidă și așteaptă să nască”
Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară

Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară. Cântăreţul a fost singurul artist naș, căci cuplul a avut şapte perechi de părinți spirituali! Printre ei s-a numărat și interpretul cunoscut sub numele de scenă Fane Bănățeanul.

Citeşte şi: Armin Nicoară a făcut anunțul, la doar un an de la căsătorie. Ce se întâmplă cu relația lui și a Claudiei Puican: „Viața mi s-a schimbat”

Am fost naș eu cu Fane Bănățeanul. Costy este coleg de-al nostru din muzică. El când a început să cânte, să se lanseze, a fost elevul lui taică-meu. Au zis să ne pună pe noi nași. Am fost și în vacanță în Maldive împreună și cam în toate vacanțele au fost cu noi.

Prima dată ar fi putut fi taică-meu naș, dar na, noi fiind mai tineri și foarte apropiați de ei au zis să mergem eu cu Claudia”, a declarat Armin Nicoară, pentru Fanatik.ro.

Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară

Armin a mai mărturisit că nu e în măsură să le dea sfaturi căsătoriților ci, dimpotrivă, el și Claudia ar trebui să le urmeze exemplul, căci mireasa așteaptă un bebeluș.

Azi a fost cununia, ca și cum a fost la mine, au luat același model ca noi, tot cu 7 perechi de nași… Nunta mare se va face undeva în septembrie-octombrie deoarece mireasa este gravidă și așteaptă să nască și să facă petrecere doi în unu: și de botez, și de nuntă. 

Eu, sincer, sunt o persoană mai… deschisă, mai de viață. Nu știu dacă sunt în măsură să dau sfaturi de viață, pentru că mă vedeți pe mine. Nu știu dacă e bine să se ia după stilul meu de viață.

Nu prea sunt în măsură, dar sper ca ei să se înțeleagă bine. Noi trebuie să le urmăm exemplul, că ei acum o să aibă un copil. Noi lucrăm la treaba asta cu copilul.

Mai aștept să mă pun eu pe picioare cu niște vitamine și sperăm că la anul să botezăm. Doamne ajută, la anul, sper eu, așa îmi doresc. Eu acum iau un tratament și sper să fie ok. Nici nu vreau să vorbesc foarte multe, pentru că vreau să văd cum decurge tratamentul.

Nu prea am în plan nici vacanțe, căci sunt pe ceva tratament și dacă tratamentul decurge bine va trebui să merg la spital să facem toate cele și să mergem înainte cu procesul. De aceea nu pot lua în calcul vacanța.

Eu aș fi vrut să merg în iunie în vacanță, iar dacă tratamentul funcționează, în iunie va trebui să mă întorc la doctor. Iau niște vitamine, sunt niște prafuri, sună urât că sunt prafuri, dar sunt vitamine din acelea dizolvabile în apă”, a mai dezvăluit Armin Nicoară.