Armin Nicoară și Claudia Puican, detalii picante din dormitor: „În fiecare dimineață mă bucur de Claudia”

Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, au făcut câteva dezvăluiri picante din relația lor, care îi ajută să țină flacăra aprinsă.

22 mai 2023, 11:35
Armin Nicoară și Claudia Puican, detalii picante din dormitor: „În fiecare dimineață mă bucur de Claudia”
Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri din relația de cuplu

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc foarte mult, și au vorbit despre relație, infidelități și gelozii. La ce gesturi recurg cei doi pentru a menține relația pe cele mai înalte culmi.

„În fiecare dimineață mă bucur de Claudia. Pentru mine orice moment cu ea e o bucurie. Îi mulțumesc mereu pentru ceea ce face pentru mine. Eu nu spun chestiile astea pentru lume. Eu mereu o pup și o alint pe Claudia. Și noi de când ne-am căsătorit suntem și mai uniți. Spune lumea că nu schimbă nimic un act. Dar pentru noi chiar a fost o schimbare în bine.

Noi încercăm să ținem relația aprinsă și să nu intervină monotonia. Dacă apare monotonia, nu mai merge relația. Eu mai fac câte o ghidușie, o glumă și relația merge bine. Noi mergem foarte mult la evenimente împreună.

De multe ori zic să ne mai despărțim, fiecare să meargă cu altă formație, ca să nu stăm mereu împreună. Când ajungem acasă după trei zile de evenimente în care nu stăm împreună, e iubirea mai înflăcărată. Chiar și când facem dragoste, e totul mai cu foc”, a declarat Armin Nicoară pentru fanatik.ro.

Citește și: Bucurie mare în familia lui Armin Nicoară. Artistul a făcut anunţul: „Este gravidă și așteaptă să nască”

Chiar dacă artistul a vorbit de multe ori despre faptul că este atras de alte femei, acesta susține că sunt doar glume, iar Claudia știe asta. Cu toate astea, spune că nu l-ar ierta dacă ar minți-o și ar înșela-o.

„Dacă m-ar minți și m-ar înșela. Dacă aș afla, nu aș putea trece peste asta. Știi cum se spune, ce nu știi, nu te afectează. Prefer să nu aflu, dacă m-ar înșela. Dar dacă aș vedea cu ochii mei că e cu altcineva, de mână sau se sărută, nu aș accepta”, a spus Claudia.

Armin Nicoară spune că gesturile sale sunt inocente și că preferă să fie deschis față de soția sa.

„Eu mai bine le fac pe față. Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe, sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor. Eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei. Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis”, spune Armin.

Citește și: Armin Nicoară a crezut că viața lui se apropie de final. Numai credința și iubirea soției sale, Claudia, l-au salvat: „Din acel moment am zis că pot să mor”

Însă, chiar dacă se bucură din plin de viață, este extrem de gelos și posesiv.

„Eu sunt mult mai gelos. Sunt rupt de gelos. Imediat mi se aprind beculețele. Dacă simt ceva, imediat o sun și o întreb unde e și ce face. Și de curând mi s-a întâmplat să fim undeva, iar Claudia a plecat. Din nou mi-am dat seama că sunt gelos. Acum, eu nu cred că mă minte. Eu sunt posesiv, o sun, o verific. Ăsta sunt eu. Mai sunt și orgolios”, a declarat artistul.

Claudia spune despre soțul ei că este foarte orgolios și că ea este cea care trebuie să lase întotdeauna de la ea.

„El nu mă împacă niciodată. Doar eu las de la mine. Eu trebuie să fac mereu primul pas către împăcare. Armin e foarte orgolios și nu am cu cine. El e și o zodie mai complicată, e gemeni. E cu două fețe cumva, acum te înțelegi cu el, apoi se schimbă la 180 de grade. Trece de la o stare la alta, dar m-am obișnuit cu el. Îl las să se calmeze și apoi îl împac”, spune Claudia.