Armin Nicoară se însoară. Nuntă mare la Timişoara

Nuntă mare în showbiz-ul românesc. Armin Nicoară se însoara cu aleasa inimii sale, Claudia Puican. Naşi de cununie sunt Georgiana Lobonț şi soţul ei, Rareş, dar şi alte şase cupluri.

27 sept. 2022, 14:16
Armin Nicoară se însoară. Nuntă mare la Timişoara

Armin Nicoară se însoară. La marele eveniment, organizat într-un local de lux din Timişoara, sunt aşteptaţi circa 150 de invitaţi. Armin şi iubita lui, Claudia, vor avea nu mai puţin de șapte perechi de nași. Între ei şi cântăreaţa Georgiana Lobonț şi soţul ei, Rareş.

„Prima dată am vrut să facem doar cu familia și cu nașii. Eu nu am planificat să fac petrecere, mare chef, dar până la urmă am vorbit cu Georgiana, nașa (n.r – Georgiana Lobonț) și cu Roxana Vașniuc și ne-am adunat în jur de 130 de persoane. O să fie și mulți muzicieni. Petrecerea o să fie la una dintre cele mai frumoase locații din Timișoara, acolo am avut cele mai importante evenimente din viața mea”, a declarat Armin Nicoară pentru Click.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău, botez cu sute de invitaţi. Micuţul Iair intră în rândul creştinilor VIDEO

Rochia miresei va fi simplă, „nu înfoiată sau pompoasă, ceva pe corpul ei o să fie pentru că ea este mai subțirică”,a mai spus Armin.

La petrecerea de după cununia religioasă, invitaţii vor servi rotisoare de berbecuț, porc și pui, dar și un bufet cu brânzeturi.

Citeşte şi: Meniul plin de delicatese servit la botezul fiului lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Micuţul Liam a avut un tort SPECTACULOS

„La dansul mirilor vom dansa pe o melodie care ne aparține, cântată de Claudia, iar pe parcurs o să vedem. O să cânte și Puiu Codreanu, avem o formație de sârbi cu care tata a vorbit, o să cânte Georgiana, nașa. O să fie ceva frumos!”, a mai spus Armin Nicoară.