Armin Nicoară și Claudia Puican merg la tratament în Franța, pentru a deveni părinți: „Sperăm să se îndeplinească acest vis de a avea un copil”

Armin Nicoară a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”, iar acum se poate focusa pe cea mai mare dorință a lui și a soției sale, Claudia Puican, aceea de a avea un copil.

15 apr. 2024, 17:58
Armin Nicoară și Claudia Puican merg la tratament în Franța, pentru a deveni părinți: „Sperăm să se îndeplinească acest vis de a avea un copil”
Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc enorm să devină părinți

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă de ceva timp să aibă un copil, dar din cauza unor probleme pe care le are saxofonistul, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Din această cauză, cei doi au decis să meargă la un renumit medic în Franța.

Artistul esre covnins că după revenirea sa din Republica Dominicană, organismul și psihicul lui au avut parte de un refresh. Invitat la „Secretele Insulei de 1 Milion”, artistul a vorbit și despre posibilitatea de a adopta un copil.

„Nu ne-am gândit la treaba asta. Sincer să vă spun, nu ne-am gândit la treaba cu înfiatul, nu m-am dus atât de departe cu gândul. Eu sunt o fire foarte credincioasă, nu mă dau bătut atât de ușor. Știi cum e, încearcă până reușești, a spus Armin Nicoară, la ”Secretele Insulei de 1 milion”.

Citește și: Fulgy e îndrăgostit lulea! Fiul Clejanilor a pus ochii pe o tânără celebră și are de gând să se căsătorească cu ea: „Direct nuntă!”

Armin Nicoară și Claudia Puican vor pleca în curând în Franța, acolo unde vor merge la un medic renumit în probleme de fertilitate și ale cărui rezultate le-a readus speranța celor doi. La sfatul duhovnicului lor, Armin și Claudia au amînat plecarea până după Paște, saxofonistul susținând că ar fi bine ca totul să se întâmple după această sărbătoare importantă.

„Duhovnicul nostru ne-a spus să nu facem treaba asta în postul Paștelui. Și atunci am zis să ținem cont de treaba asta. Vom merge în Franța din luna mai încolo. Sperăm să se îndeplinească și acest vis de a avea un copil.”, a mai spus Armin Nicoară.

Citește și: Cristina Cioran, prima reacție după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

Chiar dacă îi e greu să recunoască, Armin Nicoară susține că îi este extrem de greu și că pe umerii lui și ai Claudiei a fost pusă foarte multă presiune. Acesta recunoaște că el e cel mai puternic atunci când vine vorba de comentarii și răutăți, dar soția lui face față mai greu situației.