Armin Nicoară și Claudia Puican, prima reacție după nunta de vis: „Nu ne-a venit să credem”

Cunoscuții interpreți de muzică de petrecere, Armin Nicoară și Claudia Puican, s-au căsătorit civil, ieri, în Turcia. Evenimentul a fost, așa cum l-au descris chiar mirii, unul de vis.

23 iun. 2022, 21:38
Armin Nicoară și Claudia Puican, prima reacție după nunta de vis: „Nu ne-a venit să credem”

Cele două vedete au zis marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă și apoi au început o petrecere pe cinste, pe ritmuri balcanice. Mai mult, Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut și primele declarații, după nuntă.

Armin Nicoară și Claudia Puican, prima reacție după nunta de vis din Turcia

În cadrul unei emisiuni televizate, Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit despre nunta lor de vis, cel mai fericit moment pe care l-au trăit până acum. Ei spun că sunt foarte fericiți și că au avut prietenii aproape, pe nașii lor și că s-au distrat de minune pânâ în zori de zi.

Citește și: FOTO Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au căsătorit în Turcia. Georgiana Lobonţ a fost naşă

„Am avut prieteni din toată țara, din Bucovina, de la București, din Ardeal, toată România s-a strâns la nunta noastră. Ne-am dorit să facem dansul mirilor pe stil turcesc, a fost intrarea cu patru tobe, după a început și dansul mirilor pe o melodie balcanică turcească. Mireasa a putut să-și arate formele și să danseze pe ritmuri turcești”, a spus Armin Nicoară.

Totuși, aceasta a fost doar începutul căci evenimentul mare va avea loc la o altă dată, atunci când cei doi vor face și cununia religioasă și vor da ulterior o petrecere la care sunt așteptați 1000 de invitați.

Ei au ținut să precizeze că momentan nu știu unde se va întâmpla petrecerea cu cei, dar Claudia Puican a precizat că ar putea să fie în România sau chiar în Grecia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armin Nicoară (@arminnicoara)

„A fost minunat, am trăit un vis. Nu ne-a venit să credem că am fost acolo cu atâția prieteni dragi, cu nașii noștri care ne-au făcut o mare bucurie. A fost cununia, că nunta mare care va fi de 1000 și ceva de persoane va fi poate în România, în Grecia, o să vedem”, a spus și Claudia Puican.

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară

Claudia Puican şi Armin Nicoară sunt deciși să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Cuplul nu poate face copii, așa că cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat.

Principala cauză ar fi un diabet pe care Armin Nicoară îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp. „Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican.

Citește și: Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Ce a păţit artistul: „Am picat la pat”

„La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de patru ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a spus şi Armin Nicoară, copnform Antena Stars.

 


loading...
Partenerii noștri