FOTO Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au căsătorit în Turcia. Georgiana Lobonţ a fost naşă

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au căsătorit în Turcia. Cei doi au pus la punct toate pregătirile pentru marele eveniment care a avut loc miercuri, 22 iunie. Printre invitaţii speciali s-a aflat şi Georgiana Lobonţ, care i-a năşit pe cei doi îndrăgostiţi.

23 iun. 2022, 13:26

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au căsătorit în Turcia, acolo unde și-au luat cu ei familiile, dar și o gașcă mare de prieteni, printre care s-au numărat și Georgiana Lobonț și soțul ei. Conform declarațiilor făcute de artistă, deși ea și soțul credeau că participă la nuntă anului doar în calitate de simpli invitați, lucrurile nu au stat deloc așa.

Citeşte şi: Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Ce a păţit artistul: „Am picat la pat”

Armin Nicoară şi Claudia Puican s-au căsătorit în Turcia

În timpul petrecerii de nuntă, cântăreața a anunțat pe toată lumea că ea este nașa cuplului. Vedeta spune că Armin și Claudia, abia la urcarea în autocarul care i-a dus în Turcia, i-au spus că o vor de nașă.

Deși recunoaște că nu se aștepta la una ca asta, Georgiana Lobonț spune că a îmbrățișat cu bucurie noul statut pe care-l are acum în familia Armin-Puican, cel de părinte spiritual.

Am vrut să transmit imagini în exclusivitate de la nuntă. Suntem foarte fericiți. Nu ne așteptam, am aflat chiar înainte să intrăm în autocar că vom fi nași pentru Claudia și Armin. Mă bucur din tot sufletul, vă dorim să fiți fericiți, să vă iubiți, să aveți mult succes în continuare. Ne bucurăm că facem parte din familia voastră, oricum făceam, dar cu sufletul. Noi o să le fim mereu aproape”, a declarat Georgiana Lobonț, la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican,potrivit Wowbiz.ro.

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară

Claudia Puican şi Armin Nicoară sunt deciși să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Cuplul nu poate face copii, așa că cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat.

Principala cauză ar fi un diabet pe care Armin Nicoară îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp. „Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican.

La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de patru ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a spus şi Armin Nicoară, copnform Antena Stars.