Armin Nicoară și Claudia Puican s-au mutat în casă nouă. Primele imagini din locuința celor doi artiști: „Mamă, cum o să dea soarele aici”

Armin Nicoară și Claudia Puican se vor muta în noua lor casă în curând, locuința celor doi artiști fiind aprope pusă la punct.

05 iun. 2023, 09:46

Armin Nicoară și Claudia Puican radiază de fericire deoarece, în curând, se vor muta în noua lor casă. Artistul le-a arătat admiratorilor săi din mediul online câteva imagini din noua locuință, de care este extrem de mândru.

Fiindă cei doi sunt foarte des plecați în toate colțurile țării, cea care s-a ocupat de amenajarea casei a fost mama lui Armin, care a colaborat cu fiul și nora sa prin telefon.

Citește și: Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican: „La început nu prea era serios, eu eram atașat de altcineva”

Artiștii sunt tare mândri de cum a ieșit baia, Claudia Puican dând de înțeles că este mult mai luxoasă decât multe băi din vacanțele de lux în care a mers până acum. Chiar dacă Armin a spus că el este cel care s-a ocupat de această încăpere, special pentru a-i fi pe plac soției lui, ulterior a recunoscut că ideile au fost ale mamei sale.

„Mamă, i-am făcut o baie Claudiei, nici nu se aștepta la așa ceva. Totul a fost gândit de mine, stați că vă și arăt. Mamă, cum o să dea soarele aici, zici că ești în vacanță”, a spus celebrul saxofonist.

„Când o să mă duc în vacanță n-o să mai îmi placă, o să vreau să vin acasă”, a spus Claudia Puican.

Citește și: Reacția Roxanei Vașniuc, după ce Armin Nicoară a sărutat-o în locuri intime: „Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place”

Noua locuință are și un dressing spațios, unde artistul speră ca soția sa să își depoziteze toate lucrurile, pentru a nu se mai „împiedica” de ele prin casă.

„Ce oglindă i-am luat Claudiei, să se vadă direct în ea. Mai e un pic. Bine acum, să spunem adevărul. De fapt, a fost ideea maică-mii, ea s-a ocupat de toată casa. În sfârșit am ajuns să-mi văd casa la gata. Am ajuns și noi la casa noastră. Deci, noi casa asta am făcut-o prin telefon, am făcut-o prin video call cu mama. A știut maică-mea ce să facă. Să nu te mai prind că fac mizerie prin casă, aici să faci, să-ți pui hainele, machiajele tot ce ai nevoie (n.ed. în dressing)”, a mai spus artistul.